Brugerdiskussion:Niels Carsten Bluhme

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Niels Carsten Bluhme!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 16. apr 2011, 21:07 (CEST)

Albertslund[rediger kildetekst]

Hejsa og et forsinket velkomment til. Nu har du først lige fået den ovenstående velkomst, der indeholder en masse gode tips, men jeg vil gerne gøre opmærksom på Wikipedias stilmanual, som beskriver hvordan en artikel skal se ud.

Generelt skal der ikke være links i selve artikelteksten og de bør kun medtages hvis de enten anvendes som kilder eller er direkte relateret til artiklens emne. Mvh Knud Winckelmann 16. apr 2011, 21:29 (CEST)

Hej igen. Vær venligst opmærksom på det ovenstående, interne henvisninger til andre Wikipedia-artikler skal ikke konverteres til eksterne henvisninger. Mvh Knud Winckelmann 16. apr 2011, 21:53 (CEST)

Hej - lidt mere om Albertslund. Er du nu helt sikker på at Vejle Ådal går gennem Albertslund kommune? Sakkura 6. maj 2011, 13:08 (CEST)Reply[svar]