Brugerdiskussion:Nik have/Arkiv 3

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lad vær at slette din brugerdiskussion[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Pacx 19. aug 2011, 19:34 (CEST)
Hej Nik have. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Pacx 19. aug 2011, 19:44 (CEST)


Jeg beklager, men det fører ingen vegne, at du bliver ved med at slette siden mod reglerne her på stedet. Jeg håber, at du vil indse, at vi søger at have samme spilleregler for alle.

Du er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Arne (Amjaabc) 19. aug 2011, 20:16 (CEST)



Om diskussionssider[rediger kildetekst]

Du får ingenting ud af at blive ved med at tømme denne side. Vi har en regel om, at man ikke bare må tømme sin brugerdiskussion. Som der står på Hjælp:Diskussionssider#Brugernes egne diskussionssider er brugerdiskussioner ikke brugerens ejendom. Hvis du ønsker at deltage i dette fællesskab, må du affinde dig med de regler, der gælder her på stedet.
- Sarrus (db) d. 19. aug 2011, 22:41 (CEST)

Du er blevet blokeret i én uge på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. --Pixi Uno 21. aug 2011, 14:24 (CEST)

Du kan nu ikke foretage dig noget i én uge her på Wikipedia. Du kan dog være sikker på at hvis du om én uge igen sletter din diskussionsside, vil den straks blive gendannet og du vil blive blokeret i én måned. --Pixi Uno 21. aug 2011, 14:41 (CEST)