Brugerdiskussion:POG

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej POG! Det skulle ikke være noget problem med hensyn til copyright at uploade tegningerne af Wilhelm Marstrand. Han døde i 1873, og da copyrighten bortfalder 70 år efter at skaberen af værket er død, er tegningerne dermed frit tilgængelige. Derudover syntes jeg tit at en god og let måde at finde "frie" illustrationer til de forskellige artikler, er at søge lidt i projektet "Commons". Det er et projekt hvor brugere fra alle de forskellige sprogudgaver af Wikipedia projektet uploader copyright-frie billeder og lydklip og lignende. Det var der jeg fandt billedet til Heraklit artiklen. Jeg kan se at de har rent faktisk også et Don Quijote galleri: http://commons.wikimedia.org/wiki/Don_Quixote -- Gdrr 11. okt 2005 kl. 13:51 (CEST)

Jeg flyttede dit billede lidt, så det passer bedre til artiklens layout (syntes jeg). Vi har iøvrigt en side der handler om de muligheder man har når man placere et billede i en artikel, som du kan læse her: Hjælp:Upload. Jeg tror den forklarer tingene bedre end jeg umiddelbart kan gøre det her. -- Gdrr 11. okt 2005 kl. 22:22 (CEST)

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Du får lige standardvelskomsten også, med nogle gode links om hvordan Wiki'en fungerer. Der er flere hjælpemidlere på Forside for skribenter -- vh. Nico 12. okt 2005 kl. 00:08 (CEST)