Brugerdiskussion:PeterLB

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Peter - velkommen på Wikipedia!

Vedr. dit spørgsmål på Christian Lists diskussionsside om Lexopen-henvisningerne: De er ikke reklamer, men kildeangivelser, da de pågældende artikler stammer derfra - artikler i Lexopen må kopieres hertil med kildeangivelse.

Du er velkommen til at udvide eller omskrive Lexopen-artiklerne; ændres en artikel væsentligt, kan du fjerne henvisningen til Lexopen.

Husk i øvrigt at indlede dine artikler jf. stilmanualen - se min ændring af din artikel om Fusion, som nu begynder med '''Fusion''' for at fremhæve søgeordet/navnet på artiklen.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. mar 2004 kl. 21:41 (CET)

Mange tak for velkomsten! =)

Jamen det vil jeg så huske på!

Herligt! :-) Prøv også at sortere sproghenvisningerne alfabetisk (så vidt muligt) - egentlig burde systemet selv kunne gøre sådan noget, men det er formentlig svært at implementere i koden pga. de mange forskelligartede sprog.
Du kan vha. fire tilder (~~~~) automatisk underskrive dine kommentarer med navn (kan tilpasses i indstillingerne), dato og tid.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. mar 2004 kl. 22:28 (CET)

Husk forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv.
Nuvola apps important.svg Der er sået tvivl om rigtigheden af licensangivelsen for filen Billede:462px-Edvard Munch - Madonna (1894-1895).jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.

--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 23. jan 2007 kl. 11:52 (CET)