Brugerdiskussion:Prillen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Prillen!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær ikke bange! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. Du kan også bruge forhåndsvisning til at se hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne) så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér" knappen Wiki-edit-signatur.PNG. Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen --Sir48 (Thyge) 4. sep 2007, 22:53 (CEST)

infoboks-tabeller[rediger kildetekst]

Hej Prillen, jeg vil blot nævne, at http://wikipedia.ter.dk/template nu også understøtter opslag på tabeller for en række forskellige lande, deriblandt Norge. Peter Brodersen (penguin) 7. okt 2008, 01:59 (CEST)

Tunnel[rediger kildetekst]

Hej! Du har slettet noget i Tunnel fordi det stod forkert [1]. Hvorfor ikke bare flytte det lidt ned og skrive "Blandt de længste togtunneler..."? --MGA73 19. nov 2008, 13:07 (CET)

Hej. Fordi jeg ikke er nogen ekspert i tunneller og føler ikke jeg kan bruge tid på at sætte mig ind i et nyt emne. Videre så synes jeg at en sætning som "Blandt de længste togtunneler..."? burde erstattes af "Den længste..." eller evt "De længste..." men som sagt tager det tid at sætte sig ind i, og mener at første sætning ikke bidrager oplysende i en sådan grad at det kan forsvares at det står der. Derfor. Mvh Prillen 19. nov 2008, 13:14 (CET)