Brugerdiskussion:Rbl7

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Rbl7!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Alessandro 7. feb 2011, 21:18 (CET)

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hej Rbl7. Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på, at henvisninger til sider med priser ikke hører hjemme i en encyklopædi som Wikipedia. Mvh. Arne (Amjaabc) 12. feb 2011, 22:57 (CET)

Hej igen. Du har skrevet til mig på mail om at du ikke var klar over ovenstående og gerne vil vide, hvor det står. For en anden gangs skyld er det bedst at svare på det sted, hvor man kommenterer til (dvs. her) - ellers kan udenforstående måske have svært ved at forstå sammenhængen. Tilbage til spørgsmålet: På Wikipedia:Eksterne henvisninger kan du se reglerne. Jeg kan fremhæve fra afsnittet "Henvisninger der normalt skal undgås": Punkt 5: Hjemmesiden har til formål at sælge varer - den slags hører ikke hjemme på Wikipedia. Sekundært punkt 4: Dine henvisninger kommer til at virke som reklame, uanset om du har noget med hjemmesiden at gøre eller ej - især når du indsætter henvisningen på flere sider. Endelig selvfølgelig punkt 1: Der er på ingen måde tale om nogen unik ressource, som gør artiklen bedre.
Jeg håber, at du forstår det, og jeg håber også, at du vil overveje at bidrage til Wikipedia på mere normal vis end blot ved at indsætte eksterne henvisninger. Mvh. Arne (Amjaabc) 14. feb 2011, 10:34 (CET)
Lige én ting mere: Du kan måske have ret i, at siden kan have lige så stor berettigelse som "de andre henvisninger" - du må af gode grunde henvise til dem på guitar, da de øvrige artikler, du har sat den ind på, ikke havde nogen henvisninger, før du tilføjede den. Problemet med disse henvisninger kan være, at der ikke er nogen, der har opdaget dem. En enkelt af dem er decideret reklamerende, mens de andre i et eller andet omfang supplerer artiklen - skønt de nok også overlapper hinanden. Under alle omstændigheder er der for mange links efter min mening. Mvh. Arne (Amjaabc) 14. feb 2011, 10:39 (CET)