Brugerdiskussion:Renamed user xsibgnczmn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Renamed user xsibgnczmn!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 8. feb 2010, 13:56 (CET)

[rediger kildetekst]

Hejsa og velkommen til. Vi kan desværre ikke bruge Chrome-logoet, da det er omfattet af ophavsret, selvom selve browseren er open source. Grunden til at du kan finde den på f.eks. den engelske Wikipedia er at de har nogle løsere regler mht. den slags, hvor dansk Wikipedia er mere strikse. Mvh Knud Winckelmann 8. feb 2010, 13:56 (CET)

Tak for velkomsten. Jeg er stadig ret ny til Wikipedia. Jeg troede at alle Wikpedia siderne havde de samme regler (jeg har allerede læst dem fra den engelske Wikipedia hvor jeg skriver af og til). Tak for informationen. Ballyweg(Skrev 188.60.215.116 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du kan lige få detaljerne: Enwiki opererer med "fair use", hvor ophavsretsligt beskyttet materiale anvendes, simpelthen fordi der ikke er nogen andre muligheder. Her på dawiki følges de regler, som anvendes på Commons og der skal materialet være 100% frit. Mvh. Knud Winckelmann 8. feb 2010, 20:40 (CET)