Brugerdiskussion:Reporter Nielsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 22. jul 2005 kl. 10:01 (CEST)

Redirects og flertydig-sider[redigér wikikode]

Hejsa!

Du har ændret Lydskrift til at redirecte til Fonetisk alfabet, hvad der er en dårlig idé. Fonetisk alfabet er en flertydig-side, og den slags sider skal man egentlig slet ikke linke til - se Wikipedia:Henvisninger til artikler med flertydige titler. --Palnatoke 9. okt 2005 kl. 00:09 (CEST)

Men hvad gør man så, når begreberne "lydskrift" og "fonetisk alfabet" er synonymer og lige flertydige? For den almindelige bruger af Wikipedia vil det da være smartest, at man ryger direkte over til "fonetisk alfabet" i stedet for at skulle klikke sig videre fra "lydskrift" ... Reporter Nielsen 9. okt 2005 kl. 00:16 (CEST)
Fonetisk alfabet har to hovedbetydninger, og det er vel kun den første, der er omfattet af begrebet "lydskrift". NATO-alfabetet vil jeg ikke umiddelbart regne for lydskrift. --Palnatoke 9. okt 2005 kl. 00:28 (CEST)
Det har du da ret i. Og som følge deraf har vi vist begge forsøgt at flytte lidt om på tingene. Jeg har nu forsøgt at rydde op, så det hele er struktureret fornuftigt. Tak for hjælpen. Reporter Nielsen 9. okt 2005 kl. 00:52 (CEST)