Brugerdiskussion:Rhp

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Blokeret som marionet
Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som Jhplong (disk.bidrag) . Der henvises til bidrag for bevis. Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.
{{{3}}}

Det her er dansk Wikipedia!, når det er værst! Jeg Rhp, har intet skrevet i Wikipdia, der begrunder ovst. Jeg skriver fra en IP-adresse, hvor alle tilsyneladende skal blokeres. Kendsgerningen er, at, der ikke fra pågældende adresse, (hvor vi er tre) på noget tidspunkt har udsendtes nogetsomhelst Wikipediaskadeligt. Dette her er admin-drenges leg med misforstået autoritet, og at nogle af disse kan lave "python-scripts", så lort som ovst. fremkommer er, ja hvad skal jeg sige, 'morsomt' er et forkert ord, måske tragikomisk? Men at at tilsvarende "python-scripts", nu render rundt og fjerner betydningsfulde referencer,ja, det er trist! Meget TRIST! mvh rhp

Hej *Indsæt selv aktuelt brugernavn her*
Det er mig, der har blokeret dig, ud fra den simple årsag, at du underskrev dig selv som jhp. Det er ikke tilladt at have flere brugerkontoer. --Hockeyindustrien 19. aug 2007, 18:53 (CEST)
Åh jeg bliver så glad nu! En Wiki-admin i diskussion med en banlyst! Men, bortset fra det, så er det signaturen "jhp", den der trigger dig? Du må forstå, at "jhp", som er en part i husstanden her, undrer sig, ligesom vi to andre, over hvad han egentlig har gjort galt? Ingen gider at forklare, og der er nok heller ikke så meget at forklare? Hvad Fanden har han egentlig gjort? mvh. Rhp
Det er ikke noget, jeg gider at uddybe. Det er forbudt at have flere brugerkontier. Da JHP har brugt denne, bruger han den samtidig som en sokkedukke. Jeg har ikke blokeret JHP, så jeg kan ikke give den specifikke årsag, selvom jeg kan komme på flere mulige. --Hockeyindustrien 19. aug 2007, 19:33 (CEST)
Det er ikke "forbudt" at være hverken Rhp, eller "Nina Schmidt" fra en give IP. At "jhp" evt "misbruger" beklager jeg, selvom jeg ikke tror på det! Genopret venligst, så vi igen kan logge på fra den IP, hvor vi er på.
mvh Rhp
Jeg har ikke blokeret nogen IP. Jeg har udelukkende blokeret Rhp-kontoen, da den er blevet brugt af Jhplong. Jeg kan kun opfordre til at vente indtil jeres IP-blokering er udløbet (hvis den gør), eller til at kigge lidt på, hvad Jhp har foretaget sig på Wikipedia. --Hockeyindustrien 19. aug 2007, 21:11 (CEST)
Det kan du have din formodninger om. Men en konkretisering kunne vel være vedkommende? Hvorfor skal en husstand lukkes ned?
Og i dag, er husstandens IP, totalt uden dokumentation. blevet spærret af!
19. aug 2007, 17:18 Broadbeer (diskussion | bidrag) blokerede "80.163.26.74 (bidrag)" med 1 måned som udløbstid (Benyttelse af flere forskellige brugerkonti)

Manden er rivhamrende gal! Og tilstanden på Wikipedia er, er jeg bange for, ligeså.
Jeg logger lige adressens forfærdlige bidrag. Disse er:
Loggen:
   * 19. aug 2007, 16:59 (historik) (forskel) Brugerdiskussion:Nina Schmidt
   * 19. aug 2007, 16:01 (historik) (forskel) Albert Einstein (Fjerner et forvirrende link) (seneste)
   * 19. aug 2007, 15:58 (historik) (forskel) Albert Einstein (Genindsætter for 3. gang et relevant link, Fjernelse bør diskuteres seriøst på diskussionssiden)
   * 19. aug 2007, 15:48 (historik) (forskel) Albert Einstein (Flytter et link til "eksterne hanvisninger")
   * 19. aug 2007, 15:09 (historik) (forskel) Jesper Worre (Fjerner udokumenteret påstand) (seneste)
   * 17. aug 2007, 16:20 (historik) (forskel) Diskussion:Albert Einstein (→Einsteins lov om ægteskab)
   * 17. aug 2007, 16:06 (historik) (forskel) Albert Einstein (Indsætter link om Einsteins ungdom)
   * 17. aug 2007, 10:43 (historik) (forskel) Paul Ehrenfest (Påbegyndelse af biografioversættelse fra engelsk Wkipedia)
   * 8. aug 2007, 21:30 (historik) (forskel) Brugerdiskussion:Jhplong
   * 4. aug 2007, 23:19 (historik) (forskel) Brugerdiskussion:Jhplong (→Omrokering af sider)
   * 4. aug 2007, 22:47 (historik) (forskel) Brugerdiskussion:Jhplong
   * 25. jul 2007, 10:08 (historik) (forskel) Jesper Worre
   * 24. jul 2007, 19:19 (historik) (forskel) Jesper Worre
   * 24. jul 2007, 19:10 (historik) (forskel) Jesper Worre (→Indsats mod doping)
   * 24. jul 2007, 19:08 (historik) (forskel) Jesper Worre (→Indsats mod doping)
   * 24. jul 2007, 19:06 (historik) (forskel) Jesper Worre
   * 24. jul 2007, 18:59 (historik) (forskel) Jesper Worre
   * 24. jul 2007, 18:40 (historik) (forskel) Jesper Worre
mvh Rhp
Jeg kan kun opfordre dig/jer til at holde dig/jer væk i den måned. Jhp har fortjent sin blokering. --Hockeyindustrien 19. aug 2007, 21:49 (CEST)
_Hvorfor mener du det Hockeyindustrien? Hvad er det jeg har gjort?

Tak for at gengive loggen hvor vi kan se flere bidrag der er underskrevet jhp og desuden bidrag som er "utilstedelige". Ord som F*ck og andet på diskussionssider er ikke et sprog vi ønsker her. Til dit spørgsmål "Du må forstå, at "jhp", som er en part i husstanden her, undrer sig, ligesom vi to andre, over hvad han egentlig har gjort galt?". Jhp blev blokeret efter en længere diskussion omkring placering af en boks. Da jhp efter flere advarsler ikke stoppede sit korstog blev han blokeret i én uge. Desværre har han siden på alle måder prøvet at omgå denne blokering.

Utroligt! Du lyver også her!
Ovst. blokering du her omtaler varede to timer. En blokering som jeg ikke har prøvet at omgå!
Diskussionen af den, var derimod anledning til min blokering! En diskussion, der foregik på diskussionssiderne. Konfliktpunktet var, om du ellers overhovedet gider at forholde dig til virkeligheden, at nogle adminer +sir48 (som vi ser andre steder sletter common-kasser, helt uden diskussion) flyttede rundt på, hvad jeg skrev, Og da jeg ikke ville finde mig i dette, ja, så blev jeg blokket!

Når dette sker nulstilles hans blokering. Det korte svar er altså: STOP AL REDIGERING PÅ WIKIPEDIA I EN UGE! Efter dette vil blokeringen udløbe og I skal være så hjerteligt velkommen. --Broadbeer, Thomas 19. aug 2007, 21:54 (CEST)

Som en note kan jeg oplyse at JhpLongs blokering udløbte i går. Han har altså kunne redigere i et døgn nu.... --Broadbeer, Thomas 19. aug 2007, 22:03 (CEST)
Ved du hvad Broadbeer, Thomas så er jeg voldsomt træt af det her!
Det er meget grove insinuationer, du kommer med!!!
Du kan vælge mellem dokumentation eller en uforbeholden undskyldning
Hvorfor skal jeg finde mig i det her???
Og så se lige at min IP op igen!
Jeg tror snart, jeg erstatter mvh med uvh, men forhåbentlig, bliver det ikke nødvendigt.
mvh jhp.
Jhp: Start på en frisk. IP'en er blokeret, da du har redigeret fra den, mens dit brugernavn var blokeret. --Hockeyindustrien 19. aug 2007, 22:53 (CEST)
Ja, og gider du så lige at slette hvad, der er skrevet herfra? Og hvis du læser ovenfor, ja så er der jo ingen gang tale om en blokering!
mvh jhp
Hvad skal jeg slette? --Hockeyindustrien 19. aug 2007, 23:19 (CEST)
Du skal vel slette, som du påstår, alt hvad, der er skrevet herfra? Hvad er det ellers, der står i din fjolle-boks?
mvh jhp 20. aug 2007, 04:46 (CEST)

Jeg insinuerer ikke noget. Alt kan "læses" ud af historikken og diskussionerne. Desuden er blokeringen ophævet så jeg kan ikke se hvad problemet er jhp og desuden ser du jo ikke ud til at være blokeret når du kan svare.... --Broadbeer, Thomas 19. aug 2007, 23:24 (CEST)

Nej, og atter nej.
Jeg er stadig blokeret, men skide være med det!
Men hvad meger være er, er at du siger:

´´´Tak for at gengive loggen hvor vi kan se flere bidrag der er underskrevet jhp og desuden bidrag som er "utilstedelige". Ord som F*ck og andet på diskussionssider er ikke et sprog vi ønsker her.´´´?

Jeg giver dig to muligheder. Enten dokumenterer du din påstand,eller også undskylder du.
Hvad bilder du dig ind?
De mennesker, du møder herinde, skal du imødekomme med respekt. Hvad ellers tror du, man forventer af en admin?
At du i nærværende situation vælger at lyve, vil jeg mene, diskvalificerer dig.
mvh jhp