Brugerdiskussion:Samtaleterapi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej! Er du psykolog Rasmus Marcussen? Skriv lidt om det på din brugerside. --Palnatoke 13. mar 2005 kl. 17:40 (CET)


Velkommen til Wikipedia, Samtaleterapi! Som du ser, har jeg været i gang med at redigere i din fine artikel om Angst. Du opdager også, at jeg har flyttet din signatur fra selve artiklen til den tilhørende diskussionsside. Her plejer vi ikke at signere artiklerne. Jeg skal være ærlig og indrømme, at det - af og til - kan føles som en forkert beslutning, men sådan er kodex altså.

Mvh. --Sten Porse 13. mar 2005 kl. 17:42 (CET)

Det fremgår af historikken, hvem der har bidraget. Ved store tilføjelser kan/bør man angive den oprindelige forfatter som ekstern kilde/henvisning nederst i artiklen - det er nok aktuelt i dette tilfælde. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. mar 2005 kl. 20:35 (CET)

Hej - du ønskes også velkommen af mig

Det er fint at du tilføjer artikler til Wikipedia, men du er nødt til at tilpassse dem til vores format; fx er "Følelser" skrevet i jeg-form, og den burde nok flyttes til et mere præcist navn (i ental). Læs dokumenterne på vores forside for skribenter for flere oplysninger, bl.a. vores stilmanual.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. mar 2005 kl. 20:18 (CET)

Den nuværende version af Følelse [1] indeholder tekst der oprindeligt var på Følelser og som var direkte kopi af tekst fra: [2]. Brugeren Bruger:Samtaleterapi var forfatteren og er muligvis den samme som ejer web-siden, - en person ved navn Rasmus Marcussen. - Fnielsen 16. okt 2005 kl. 15:32 (CEST)