Brugerdiskussion:Sildemad

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kan se, at du har valgt at fjerne min redigering på Viborg Fodsports Forening. Jeg er interesseret i hvorfor, da jeg mener, at nye trupskabelon er markant pænere end den gamle. Hvad mener du? --Morten1997 (diskussion) 11. feb 2017, 21:01 (CET)

Hej Morten. Nej, den som altid har været brugt er mere overskuelig, og så var der mange røde links i forhold til da jeg kiggede i eftermiddags. Hvem er målmand, midtbane med videre er nemmere at overskue. --
Hej Sildemad. Jeg ved nu ikke, om jeg er endnu med dig i, at det er den måde, som altid bliver brugt. Hovedsageligt på da.wiki bruges, som jeg har opfattet det, enten måden, der benyttes i fx Manchester United F.C., AaB Fodbold, F.C. København eller den anden måde, som jeg brugte på Viborg FF, som bl.a. også bruges på Vejle Boldklub. --Morten1997 (diskussion) 11. feb 2017, 22:16 (CET)
Hvis du vil ødelægge resten af afsnittets design, overskuelighed og korrekthed, så skal du være velkommen. Jeg rettede dine fejl, gjorde som det altid har set godt ud og indsatte korrekte oplysninger. Gør hvad du syntes er bedst. Jeg er ved at oprette en side om 5: Møberg, men det vil jeg ikke gøre nu. Undskyld jeg blander mig. Har kigget på denne side ofte, og pludselig er den lavet om hvor oplysninger er ukorrekte, og designet ikke længere passer. Bare slet mine ændringer. Jeg lover at ikke ændre noget mere fordi jeg åbenbart ikke kan finde ud af det rigtige. Beklager. PS. Kan jeg slette min konto igen? --
Hej igen Sildemad. Det var ikke en kritik, men et spørgsmål, som skulle føre os frem til en fælles enighed, som det altid forsøges på da.wiki. Har du lagt mærke til, at jeg ikke har tilbagestillet din redigering? Bare fordi man gør det på andre artikler, er det ikke nødvendigvis den rigtige måde at gøre det på, se f.eks. den nyeste diskussion på min diskussionsside. Derfor lagde jeg op til en diskussion og spurgte ind til hvorfor du mente, at den måde at gøre det på var bedre, end den måde jeg har gjorde det på. Jeg håber rigtig meget, at du fortsat har lyst til at biddrage til projektet, fordi det er rigtig godt, når nye har lyst til at biddrage. --Morten1997 (diskussion) 11. feb 2017, 22:37 (CET)

Hej Morten. Du er ikke enig med mig, da du ikke mener at Viborg FF, at det er som altid bliver brugt. Jeg er uenig, da jeg har kigget på den side i mange år og den har altid set sådan ud, og en god bold.dk bruger gider at lave opdateringer her (hedder noget med Kud...). Så hvis den nu skal ligne Vejle og MU, så gør du det. Jeg vil helst have at man kan se hvem der er målmand og angriber og er ligeglad hvilket nummer de har på ryggen. Og jeg har fortrudt min handling her da jeg modsagde gode råd på en tråd på bold.dk. --

Hej. Jeg kan absolut godt se din pointe i det, du skriver, i og med at man derved kan se spillernes respektive positioner. Det er samtidig godt, at du har været med til at holde Wikipedia opdateret, så tak. Jeg håber ikke, at jeg på nogen måde har skræmt dig væk. God aften herfra. --Morten1997 (diskussion) 11. feb 2017, 23:42 (CET)
du har nok skræmt mig væk. Vi har haft en god diskussion i vores nørde fodbold-grupper, og der griner de af mig. Citaterne er: *LOL* nu har du brugt mere tid på at forsvare det som var, inden ham Morten bare ændre på noget og så skal det være dig som står for skud. Morten-drengen kunne spørge rundt inde han laver fejl i systemerne.
  • jeg sagde det din klovn. De keder sig og gider ikke kvalitet. Engelsk min ven. ❤
  • haha **** så er vi en mere i den familie.
  • du skal ikke redigere på wikipedia på dansk. Bandlyst af fans

Citater --

Jeg har jo netop "spurgt rundt", dsv. skrevet til dig, da der ikke var enighed om min redigering, hvor mit mål fra at forsøge at opnå en form for enighed. --Morten1997 (diskussion) 12. feb 2017, 01:28 (CET)