Brugerdiskussion:Statens It

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det er rigtigt fint at du/i opretter en bruger til at rette faktuel info men vi ser helt at der ikke bliver lavet kontoer til enkelte styrelser. Hvor mange er det egentlig der bruger denne konto?

Velkommen til den danske Wikipedia, Statens It!
Vi er glade for at have dig her, men...
Enten svarer dit brugernavn til navnet på en virksomhed, organisation eller myndighed, hvilket ikke er i overensstemmelse med vores regler, eller også har vi en mistanke om, at denne konto er oprettet, så flere brugere kan dele den, hvilket ikke er tilladt.


Konti, der har virksomhedsnavne kan give tvivl om, hvorvidt brugeren rent faktisk tegner virksomheden, eller blot er en bruger, der har valgt firmanavnet. Konti, der er delt af flere brugere, er også problematiske. Det kan du/I læse mere om i retningslinjerne for brugerkonti og -navne.

Hvis du bruger kontoen alene, skal du vælge et andet navn. Det gør du ved enten at oprette en ny konto eller ved at anmode om at ændre dit brugernavn. Hvis I er flere, der bruger kontoen, skal vi derfor bede dig/jer om at oprette hver jeres konti og kun bidrage dér. En brugerkonto kan oprettes på denne side.

Hvis formålet med denne konto ikke er at dele den, kan du lægge en kommentar på denne diskussionsside, hvor du gør opmærksom på dette. Det kan gøres ved at trykke på 'nyt emne' øverst på siden eller følge dette link.
Med venlig hilsen Trade (diskussion) 30. maj 2013, 11:30 (CEST).[svar]

Jeg arbejder i Statens It og bruger denne konto som enemand.[rediger kildetekst]

Jeg arbejder i og skriver på vegne af Statens It og er den eneste i styrelsen, som gør det. Det er således ikke en delt konto - men bør jeg omdøbe den alligevel? Venlig hilsen.

Det afhænger også lidt af, om denne konto officielt skal repræsentere din arbejdsgiver eller, om dine handlinger udføres af dig som privatperson? Fordelen ved en omdøbning kan være at man skaber en klar afgrænsning mellem jer. --|EPO| COM: 30. maj 2013, 13:00 (CEST)[svar]

Jeg har skrevet udelukkende på vegne af Statens It, og har faktisk ingen intentoner om at skrive noget yderligere. Skulle der opstå en situation, hvor jeg (/vi) skal besvare en eller anden henvendelse herinde, kommentere noget herinde, eller lignende, så skal jeg nok oprette mig 'som mig' og benytte den konto, og lade denne konto være til det éne formål at skrive faktuelle ting på siden. Er det OK?

Hvis kontoen kun benyttes af én person, er der intet i retningslinjerne, der forbyder anvendelsen. Det er blot anbefalelsesværdigt. Så i sidste ende vil det være op til dig selv og din arbejdsgiver. --|EPO| COM: 30. maj 2013, 13:09 (CEST)[svar]

Tak for de hurtige svar! Jeg vender for en sikkerheds skyld vores korrespondance her med min chef.

I artiklen Statens It kommer du til, åbenbart på din arbejdsgivers vegne, at forsøge at styre artiklens indhold. Det kan ikke anbefales. Sørg i stedet for at jeres egen website er opdateret, så der ikke er modstrid mellem http://www.statens-it.dk/kunder/ og http://www.statens-it.dk/kunder/nuvaerendekunder/, og overlad det så til andre at beskrive jeres organisation. --Palnatoke (diskussion) 15. jul 2013, 15:36 (CEST)

Tak for din hjælp med at gøre opmærksom på, at den side, du linker til, ikke er opdateret korrekt. Det vil naturligvis blive rettet hurtigst! Det er på ingen måde hensigten at styre artiklens indhold på en bestemt måde, hvorfor det udelukkende er faktuelle ting, jeg opdaterer på Statens It's vegne her på Wikipedia. Igen, mange tak for din hjælp med at gøre mig opmærksom på fejlen.