Brugerdiskussion:SusanneJepsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, SusanneJepsen!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 19. feb 2010, 14:33 (CET)

Hejsa. Er der nogen speciel grund til at du sletter oplysningerne om Malou Reymanns uddannelse? Mvh Knud Winckelmann 19. feb 2010, 14:33 (CET)

Hej Knud, Ja grunden er at hun oplysningerne ikke er korrekte. Derimod må der gerne tilføjes at hun læse litteraturvidenskab på Københavns universitet

Hej Susanne. Det må du såmænd gerne selv tilføje, du skal bare huske at skrive en bemærkning om det i Beskrivelses-feltet, så man ikke tror at det er vandalisme. Som hendes agent skal du dog lige være opmærksom på Wikipedias neutralitetspolitik, men opdatering og tilretning af faktuelle fejl er yderst velkomne. Knud Winckelmann 19. feb 2010, 16:01 (CET)

Det forstår jeg selvfølgelig godt! Har nu tilrettet. Tak for hjælpen.(Skrev SusanneJepsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det var så lidt. Knud Winckelmann 19. feb 2010, 16:12 (CET)