Brugerdiskussion:Talrinys

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er en 14 årig dreng fra Klampenborg, Danmark. Mine interesseområder ligger mest indenfor rap musik, både mainstream og undergrundsrap. Jeg håber jeg kan tilføje en del og hjælpe til på denne side.

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

--apoltix 7. apr 2006 kl. 16:19 (CEST)

Hej Talrinys: Jeg formoder det er dig der har sendt følgende til mig ? Husk altid at underskrive dine indlæg, jo jeg glemmer det selv en gang imellem.

Citat: Kan du begrunde de QA tags du har smidt på et par af mine artikler, så jeg kan få fixet de problemer der er? Citat slut.

Begrundelse: Du bør nok følge og læse stilmanualen, hvor du får en idé om forventet opsætning. Prøv at gå ind på din artikel om Be, hvor jeg har foretaget et par mindre ændringer, som illustrerer hvad jeg taler om.

1. Oveskriften Be med stor skrift.

2. Venstrestil tekst som jeg har gjort i nummerlisten ved at tilføje *, det kan måske gøres anderledes hvor man eksempelvis kan oprette nummerfølge ved at angive specielt tegn. Dette har jeg ikke undersøgt nærmere.

Du skriver mange artikler omhandlende aktuelle emne, så burde du overveje at oprette en skabelon, således vi har en standard alle kan anvende fremover.

Se nogle gode eksempler under 5. Info- og taxobokse http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Skabelonerelonerer/

Det er også værd at undersøge om den overskrift du har valgt kan have flere betydninger. Så er det nok godt at oprette en flertydig side med nøgleordet. Se eksempler under kategori:Flertydig http://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Flertydig

Med venlig hilsen og god arbejdslyst--Ultraman 10. apr 2006 kl. 21:07 (CEST)
Lister kan linjenummereres med # foran i stedet for *
  • bla
  • bla
  • bla
  1. bla
  2. bla
  3. bla

G®iffen 12. apr 2006 kl. 15:56 (CEST)

Du bør nok ændre lidt på dine overskrifter. Eksempel: Vol. 2: Hard Knock Life til Hard Knock Life. Argument: Det er usandsynligt at hvis en bruger søger opslag om Hard Knock Life vil søge på Vol. 2: Hard Knock Life--Ultraman 12. apr 2006 kl. 11:34 (CEST)