Brugerdiskussion:Terapi~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kan se, du putter et link til samme hjemmeside ind på diverse artikler. Og det hjælper ikke noget, at du opretter dig som bruger. Det er stadig reklame - og det er ikke tilladt på Wikipedia, så det Froztbyte skrev på Brugerdiskussion:62.199.173.24 gælder stadig - og jeg gentager det her:

Wikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 9. apr 2009, 23:41 (CEST)


- Sarrus (diskussionbidrag) d. 9. apr 2009, 23:41 (CEST)

dvs. uden link må jeg vel gerne fortælle om hvem cityterapi er og hvordan det er opstået, samt fortælle almene info omkring depression angstlidelse mv. Kan ikke se at det adskiller sig fra andre oplysninger. Tjek bl.a. "bilka".... det er også en info side omkring hvad bilka er og hvornår det er opstået...

Af andre sider kan nævnes Wii samt Microsoft som også er ting som kan opfattes som reklame...så jeg har forstået at det ikke er tilfældet. Der imod må jeg gerne oplyse om hvad centrumterapi er for noget og hvorfor det er opstået. Det er info til andre mennesker....(Skrev Terapi (diskussion • bidrag) 10. apr 2009, 00:43. Husk at signere dine indlæg.)

flyttet fra Diskussion:Centrumterapi (af Nico 10. apr 2009, 09:02 (CEST)):

Grunden til at, jeg sætter {{reklame}} på, er at den pågældende bruger gentagne gange har sat et link til samme firma på adskillige artikler.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 10. apr 2009, 00:21 (CEST)

Hvis der er tale om at centrumterapi er reklame - så er siden BILKA vel også reklame...!? Der skal vel være plads til at man kan fortælle om hvem og hvad man er og hvad formålet med ens eksistens er...det er også hvad bl.a. Bilka gør her på widipedia. (Skrev Terapi (diskussion • bidrag) 10. apr 2009, 00:27. Husk at signere dine indlæg.)

Forskellen er at Bilka ikke har noget med artiklen om Bilka at gøre, mens du tydeligt vist har noget med emnet for denne artikel at gøre. Jeg har slettet artiklen.--Peter Andersen 10. apr 2009, 00:37 (CEST)
(slut flyttet fra Diskussion:Centrumterapi)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:56 (CET)

19. apr 2015, 05:40 (CEST)