Brugerdiskussion:TypeTosse/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 26. aug 2007, 19:54 (CEST)


Det er kun meningen, at man skal signere sine indlæg på diskussionssider (som denne), ikke i selve artiklerne. --PhoenixV 26. aug 2007, 19:54 (CEST)


Begrundelse for sletning af Wica system[rediger kildetekst]

Jeg har slettet Wica system, da den lader til at være uretmæssigt kopieret herfra. I tilfælde af der ikke står noget om rettigheder på siden, er der normal ophavsret, hvilket betyder, at man skal have rettigheder til at lægge teksten ud under Creative Commons-licensen (Se Wikipedia:Ophavsret). Du skal altså selv have skrevet teksten eller fået lov til at lægge den ud under denne licens. En sådan tilladelse skal indsendes til info-da@wikimedia.org.

Du skal være velkommen til at oprette artiklen igen med dine egne ord, evt. med den nævnte side som kilde. Med venlig hilsen ~~~~
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 9. maj 2009, 19:10 (CEST)[svar]


Wica system gendannes[rediger kildetekst]

Jeg gendanner Wica system om et øjeblik - se Brugerdiskussion:Sarrus#Wica_System.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 29. maj 2009, 22:38 (CEST)[svar]

Din diskussionsside[rediger kildetekst]

Undlad venligst at slette (dele af) din diskussionsside. --Pugilist 19. feb 2010, 16:21 (CET)
-Jamen tusind tak for lige at genindsætte velkomst beskeden så. Syntes ikke lige umildbart det er på forsiden af din egen profil længere Mr. Pugilist

Næ, det er det ikke af den simple grund, at jeg arkiverer min brugerside, hvilket du ville have kunnet konstatere, hvis du havde kigget i min brugerdiskussions arkiv i stedet for at spamme min brugerdiskussion til. Jeg betragter din spam af min brugerdiuskussion som hærværk, særlig når henses til at du indsætter en advarselsskabelon. Yderligere hærværk vil medføre en længere blokering. Gider du ikke længere se på din egen diskussionsside, så arkiver denne i stedet for at slette den. Læs eventuelt mere på Nybegynderforumet. --Pugilist 21. feb 2010, 12:22 (CET)
Men du skal simpelthen bestemme hvad der skal stå på min side...? Det må være dejligt at føle sig så vigtig at man kan skrive den slags til folk længere nede i systemet. Og hold da op en stor hjælp det er at sende et link der i sin tydelighed skriver "Ny begynder!" så føler man sig velkommen og godt hjulpet på vej. Du kunne jo have startet den her med at forklare hvordan jeg arkiverede, eller sendt mig et direkte link istedet for bare genoprette siden, og så være bedre vidende. Jeg truede dig ikke, kopirede blot den del ind på din forside ligesom du mener den skal være på min. Hvis "Den rigtige måde" så er at arkivere min brugerdiskution i stedet for blot at fjerne den kæmpe "velkommen firkant", så kunne det være gjort mere venligt end at true med at "hærværk vil medføre en længere blokering". TypeTosse 28. feb 2010, 17:04 (CET)
Det er selvfølgelig meget beklageligt, når du som nybegynder føler, at der er blevet gået lidt for hårdt til værks med ovenstående hærværks-advarsel frem for at fokusere på mere vejledning og straks indlede med en mere informativ kommentar, herunder en præsentation af arkivering som et reelt alternativ. Jeg kan i den forbindelse varmt anbefale at vedlægge et kort resumé af hver eneste redigering, man foretager sig, ved at udfylde indtastningsfeltet placeret lige over "Gem side"-knappen. En kort retvisende beskrivelse af ens ændringer i en artikel eller på en side hjælper andre brugere (deriblandt patruljanter) med hurtigere og bedre at forstå intensionen bag en redigering samt at redigeringen er gjort i god tro. Samtidig vil jeg gøre opmærksom på, at der eksisterer en automatisk mulighed for arkivering af ens gamle diskussioner ved at benytte sig af skabelonen {{Autoarkiv}}. Se eksempler på dens anvendelse under skabelonens dokumentation eller se den i brug ved at benytte værktøjet: "Hvad henviser hertil". — Froztbyte 2. mar 2010, 21:00 (CET)