Spring til indhold

Brugerdiskussion:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde1

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til "Piano Phase"[rediger kildetekst]

Den engelske mellem de to hold ??:

The music is made up, therefore, of nothing more than the results of applying the phasing process to the initial twelve-note melody - as such, it is a piece of process music.

Et forslag:

Musikken udgøres derfor blot af resultatet af at anvende phasing-processen på den oprindelige tolv-noders melodi - og bliver derved et stykke proces-musik.

PS. Kunne du se om dette skabelonudkast er noget at arbejde videre med: Skabelon:Sandkassen&oldid=3287324 -- Mvh PHansen 18. jul 2009, 11:10 (CEST)

Tak - skabelonen ser udtil at kunne bruges, men måske er vi ved at gøre os selv til "eksperter", men vi er bare amatører der brænder for en sag. --Villy Fink Isaksen 18. jul 2009, 11:16 (CEST)

Det var da en nedslående bemærkning og er vel næsten en dom over hele Wikiprojektet, thi: mon der er mere en end håndfuld eksperter på den danske Wikipedia? Botanik har en, Sebastjan har desværre forladt projektet, måske i skuffelse over en for lav kvalitet. De rigtige eksperter er måske på Den Store Danske, og de glade amatører er så her på Wikipedia, men der kommer jo nye generationer gennem uddannelsessystemet som har vænnet sig til at bruge Wikipedia, og de vil så forhåbentlig bruge noget af deres nyerhvervede viden på at forbedre amatørernes forarbejde.
Men strengt taget, gør vi meget andet end at oversætte fra udenlandske forlæg + lidt Salmonsen og DBL? — Jeg forsøgte for snart længe siden, og indtil videre uden held, at gøre en formodet ekspert interesseret; jeg tror han kunne skrive i hvert fald teaterafsnittet til guldalderen med venstre hånd i en kaffepause. Derfor har jeg tænkt at man kunne tilbyde disse eksperter, når de ind imellem dukker op, udkast som de så kunne tilrette eller omskrive. — Med hensyn til musikken er jeg desværre ikke særlig musikalsk, men har haft stor fornøjelse af denne periode med musik som der jo desværre i øjeblikket ikke er mange der beskæftiger sig med, men det kan jo komme (jeg får musikken fra P2 og tror nu jeg forstår dog en lille smule mere af hvad de snakker om). -- Mvh PHansen 18. jul 2009, 13:47 (CEST)
Det var ment med et glimt i øjet, men vi mangler rigtige eksperter. Jeg tror ikke der er mange eksperter på Den Store Danske, de fleste eksperter skal vel have løn for deres arbejde. På den danske wiki kommer de bare for at lægge link til deres professionelle liv,(måske en for hård dom) teatereksperten er et eksempel.
Men vi må bare forsætte vor arbejde med det vi brænder for, så kommer der sikkert med tiden andre der ved mere og retter til. Skabelonen ser anvendelig ud, set med mine amatørbriller. --Villy Fink Isaksen 18. jul 2009, 14:11 (CEST)

Biodiversitetsindeks[rediger kildetekst]

Tak! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. aug 2020, 17:00 (CEST)