Brugerdiskussion:Wegge/Statistik

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Yderst interessant – tak, Wegge! Det er værd at bemærke, at væksten har været så lineær og ikke eksponentiel som mange af de andre wikipediaer. Hvis man ser på data siden begyndelsen af 2005, ser det dog ud til, at vækstraten er forøget kraftigt, og nu muligvis er eksponentiel. Eller er det bare mig, der ser syner? --Twid 23. sep 2005 kl. 18:17 (CEST)

Aktivitetsniveauet er øget noget omkring april eller maj måned. Men senere tiders serverproblemer har desværre bremset tingene lidt ned igen, så det nuværende artikeltal svarer nogenlunde til en parallelforskydning af det linære estimat med nogle tusinde artikler. Jeg har godtnok ikke forsket så meget i at finde en trend i de nyeste data, men jeg vil være overrasket hvis man kan finde en eksponentiel udvikling på baggrund af dem, der kommer i nærheden af det nuværende artikeltal. -- Bruger:Wegge 23. sep 2005 kl. 18:28 (CEST)

Fin statistik. Måske kunne du overtales til at sætte den over på Wikipedia:Statistik sammen med den jeg i sin tid lavede for det første års udvikling? --Christian List 23. sep 2005 kl. 23:33 (CEST)

Det vil jeg gøre så snart det næste dump er kommet. Jeg logger de aktuelle tal nu, og jeg vil gerne kunne bruge dem til at validere at min metode til databasegravning også giver de korrekte værdier. -- Bruger:Wegge 23. sep 2005 kl. 23:37 (CEST)

Flot - men ... når jeg vælger en tilfældig artikel havner jeg tit på en stub eller noget som burde være en stub. Hvor meget findes, som indeholder mere end 20-30 reele ord? -- /Poul G 22. okt 2005 kl. 20:28 (CEST)

Husker du at sætte en passende stub-skabelon på artiklen, eller måske endda udvide den, når det sker for dig? Jeg har ikke selv kørt en omfattende statistik, men ifølge den forkromede model fra juli måned er det 10% af vores artikler der er større en 2 kilobyte, og 45% der er større end en halv. Så afhængigt af hvordan du vælger at definere en reel artikel, er tallet sandsynligvis et sted indenfor det spænd. Personligt ville jeg være glad, hvis vi kunne nå det punkt hvor der er gods i blot en tredjedel af artiklerne, men der tror jeg desværre der er et stykke vej til endnu. -- Bruger:Wegge 22. okt 2005 kl. 20:35 (CEST)