Spring til indhold

Brugerdiskussion:Willythewimp

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Willythewimp!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 14. jan 2011, 22:41 (CET)

Hejsa og velkommen. Jeg kan se at du fjerner en sætning i Stig Møller-artiklen, uden kommentar. Du må meget gerne kommen med en begrundelse på artiklens diskussionside, især når det lader til at der forfindes en kilde til udsagnet. Mvh Knud Winckelmann 14. jan 2011, 22:41 (CET)

Svar på mail[rediger kildetekst]

Hejsa. Kunne jeg bede dig om evt. at kommentere på Diskussion:Stig Møller? Jeg håber på at nogen vil kunne kontrollere kilden til udsagnet for at se om der er tale om en misfortåelse, da jeg ikke har adgang til en udgave af "Dansk Rock Leksikon" Mvh Knud Winckelmann 14. jan 2011, 23:55 (CET)

Hej: Jeg kan godt svare på dette: Jeg har spillet med Dan Turell og Sølvstjernerne lige fra
orkesteret startede til det sluttede. Jeg spillede elektrisk cello og bas. Jeg kan forsikre
om at Stig Møller aldrig har været med eller for den sags skyld nogensinde været nævnt som mulig medspiller.
Uanset om det så evt. står i et eller andet rockleksikon, så passer det bare ikke.
Det er ikke nogen stor sag, men da jeg tilfældigvis lige så det, så ku jeg da ikke lade være med at rette det. Og det vil jeg da nok mene er det : rigtige at gøre.
bedste hilsner: Claus.(Skrev Willythewimp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Tak for det. Jeg har indsat dit svar på Diskussion:Stig Møller, Mvh Knud Winckelmann 15. jan 2011, 09:44 (CET)

Jeg vil gerne tilføje at det er mig der indimellem retter på min egen boigrafi (TømrerClaus), og jeg vil opfordre til at man lader disse rettelser stå. Mange tak.(Skrev Willythewimp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Claus. Du skal være velkommen til at rette faktuelle fejl og opdatere nøgletal, men undlad venligst at skrive for meget på din egen artikel, det strider imod Wikipedias politik om selvbiografier. Det vil dog være en stor fordel, hvis du har eksterne, neutrale kilder til dine redigeringer, så det kan verificeres. Mvh Knud Winckelmann 15. jan 2011, 11:04 (CET)

Hej igen: Jeg har nu læst Wikipedias politik ang. biografier og det er jo meget fornuftigt. Jeg har efterfølgende bedt Michael Jensen der er ophavsmand til min og vist osse Stig Møllers bio, at gå Stigs Bio efter i sømmene og redegøre for hvorfra han har den oplysning at Stig Møller har spillet med i Dan Turell og Sølvstjernerne. Ligeledes vil han antagelig gerne (i fremtiden) opdatere min bio, så kommer der nok styr på tingene. Claus.(Skrev Willythewimp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Claus. Det lyder godt. Mvh Knud Winckelmann 15. jan 2011, 12:49 (CET)