Chris Margaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Chris Margaard (født 16. September 1971 i Odense) er en tidligere dansk professionel fodboldspiller. Han spillede centerforsvar i den danske klub OB. Med blandt andet holdkammerater som, Thomas Helveg, Steen Nedergaard og Lars Høgh. Men superliga kampe er ikke det eneste Chris fik prøvede. Han nåede også at spille en del kampe for Danmarks U/18 fodbold-landshold, et par UEFA Europa League og UEFA Champions League kampe.

Chris var med i de 2 Champions League opgør imod Real Madrid i 1991, hvor han blandt andet stod ansigt til ansigt med Emilio Butragueño, Gheorghe Hagi og Hugo Sánchez. Chris udløste et straffesparkEmilio, hvilket kostede et mål. Han har tidligere spillet imod Thierry Henry, som spillede i AC Monaco, og Chris Margaard spillede for SC Bastia.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
FodboldSpire
Denne biografi om en fodboldtræner er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi