Chris Margaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Chris Margaard (født 16. September 1971 i Odense) er en tidligere dansk professionel fodboldspiller. Han spillede centerforsvar i den danske klub OB. Med blandt andet holdkammerater som, Thomas Helveg, Steen Nedergaard og Lars Høgh. Men superliga kampe er ikke det eneste Chris fik prøvede. Han nåede også at spille en del kampe for Danmarks U/18 fodbold-landshold, et par UEFA Europa League og UEFA Champions League kampe.

Chris var med i de 2 Champions League opgør imod Real Madrid i 1991, hvor han blandt andet stod ansigt til ansigt mod Emilio Butragueño, Gheorghe Hagi og Hugo Sánchez. Chris udløste et straffesparkEmilio, hvilket kostede et mål. Han har tidligere spillet imod Thierry Henry, som spillede i AC Monaco, og Chris Margaard spillede for SC Bastia, hvor han opnåede, at ikke bare 1, men 2 røde kort i 1 kamp.

Han er i dag cheftræner for Otterups førstehold.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.
FodboldStub
Denne biografi om en fodboldtræner er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.
Biografi