Christian Bækgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Christian Bækgaard
Født 4. februar 1984 (35 år)
Slagelse
Uddannelse og virke
Beskæftigelse JournalistRediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Christian Müller Bækgaard (født 4. februar 1984 i Slagelse) er en dansk journalist og studievært på TV 2 Sporten.

Christian Müller Bækgaard er student fra Slagelse Gymnasium i 2003 og er uddannet på Center for Journalistik ved Syddansk Universitet. Det første journalistiske job fik han på BT i 2001, hvor han fungerede som researcher og skribent til den daglige sportsavis og sideløbende også var med til at bygge B.T.s mobiltjeneste op.

Han var i journalistpraktik ved TV 2 Sporten. Han fungerede primært som reporter på SportsNyhederne, inden han i et år var reporter på programmet Lige På & Sport, LPS. Han har desuden været med til at lave programmerne Sport på 2'eren, Hutlihut og Stjernetræf. Fra 2011 skiftede han jobbet som reporter ud med værtsstolen på TV 2 News, hvor han læser Sporten op om morgenen.

Fra 2013 har han været ansat på TV 2 Lorry, hvor han fungerer som studievært på nyhedsudsendelserne samt debatvært på programmet Meningsmaskinen. Fra 2015 har han været ansat på TV 2 Sporten.

I 2017 deltog han i sæson 14 af "Vild Med Dans", sammen med den professionelle danser Mille Funk.[1] De var de første, der blev stemt ud af programmet.[2]

Privat[redigér | redigér wikikode]

Privat bor Christian Müller Bækgaard på Østerbro med sin hustru, Louise og deres søn Carl Christian og datter Esther.[1]

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ a b Anders Lars Buch-Larsen (2. august 2017). "Sportsvært med i 'Vild med dans'". TV2. Hentet 16. september 2017. 
  2. ^ Emil Minana (8. september 2017). ""Vild med dans" Grædefærdig Christian Bækgaard stemt hjem". Se og Hør. Hentet 16. september 2017.