Christian Tangø

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Christian Tangø
Født 1959 Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Kunstmaler Rediger på Wikidata
Signatur
[[File:.|frameless|center|upright=0.75]]
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Christian Tangø også kendt som "Chris Tango" (født 1959 i Svendborg) er en dansk journalist og kunstner, bosat i Berlin.[1] Christian Tangø har beskæftiget sig med musik siden barndommen og maleri siden 1991. Derudover har han kastet sig over performancekunst og popkunst siden 1999, dog med hovedvægt på billedkunst. Han har arbejdet med den amerikanske musiker Eric Vaughn i forbindelse med "Jazz i Berlin" 2016.

Christian Tangø arbejder med sammenhængen mellem medier og kunst, herunder kunstens brug af medier og kunsten som medie i sig selv. Med udstillinger som Sådan bliver du kunstner (Holte Hovedbibliotek) og demonstration mod Kunstnernes Sommerudstilling har han kommenteret samtidskunstens konceptualitet, og samtidigt brugt konceptualiteten som performativt koncept. "Anti-konceptuel konceptualist" har kunstkritikeren Tom Jørgensen kaldt ham.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Udgivelse af haeftet bog i forbindelse med udstillingen "media watch" horsens kunstgalleri, ikke ISBN-registreret. Trykkested: E.J. Graphics, Beder, Danmark. Udsolgt fra Forlaget.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


Vista-kdmconfig.pngArtiklen om Christian Tangø kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.