Cimorelli

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Cimorelli
Cimorelli.jpg
Cimorelli under en optræden i 2011
Information
Oprindelse Sacramento, Californien, USA
Genre(r) Pop, R'n'B
Aktive år 2007-
Hjemmeside cimorellimusic.com
Medlemmer
Christina Cimorelli
Katherine Cimorelli
Lisa Cimorelli
Amy Cimorelli
Lauren Cimorelli
Dani Cimorelli

Cimorelli er en sanggruppe, kendt fra YouTube og som er signeret Universal Music's Island. Cimorelli består af 6 amerikanske søskende af italiensk oprindelse, Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren, og Danielle.[1] De er oprindeligt en A cappella-gruppe, men er i dag rykket et skridt mod pop.

Karriere[redigér | redigér wikikode]

Gruppen blev etableret i 2007 af Michael (deres storebror), Christina, Kathrine, Lisa, Amy & Lauren og i 2010 blev den yngste søster Dani (Danielle) en del af gruppen. Pigerne flyttede med deres 5 brødre og forældre til det sydlige Californien, så pigerne kunne forfølge deres musikalske drømme og skabe en musik-karriere

I 2008 blev deres første EP ved navn "Cimorelli" skabt, men blev ikke udgivet officielt..[1] I 2009 blev de opdaget af en manager ved navn Sarah Stennett, som tidligere var manager for girl-bandet Efter at have skrevet kontrakt med Universal Records i 2011, udkom deres første officielle EP ved navnet "The CimFam EP" [1]

Efterfølgende blev tre EP'er ("Believe It", "Made in America" og "Renegade") udgivet i henholdsvis 2012, 2013 og 2014. Ud over EP'erne har de også udgivet enkelte singler.

Bandet har spillet flere steder og i sommeren 2013 turnerede de for første gang rundt i USA. I starten af året 2015 tunerede de i Europa og holdte koncerter i både Portugal, Spanien, Tyskland og England, og i starten af Juni 2015 var de på turne ved østkysten af USA.

I 2014 havde Cimorelli, i samarbejde med Awesomeness TV, deres første debut som skuespillere, i deres serie "Summer with Cimorelli". De har dog også før medvirket i musicals i deres hjemby, El Dorado Hills, CA.

I foråret 2015 udgav de et mixtape kaldet "Hearts on Fire", som indeholdt ni nye sange.

I foråret 2015 valgte de også at flytte til Nashville, Tennessee.

Medlemmer[redigér | redigér wikikode]

Kilder[redigér | redigér wikikode]

  1. 1,0 1,1 1,2 Cimorelli, Allmusic (Engelsk)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Musikgruppe Stub
Denne artikel om en musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.