Cimorelli

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Cimorelli
Cimorelli.jpg
Cimorelli under en optræden i 2011
Information
Oprindelse Sacramento, Californien, USA
Genre(r) Pop, R'n'B
Aktive år 2007-
Hjemmeside cimorellimusic.com
Medlemmer
Christina Cimorelli
Katherine Cimorelli
Lisa Cimorelli
Amy Cimorelli
Lauren Cimorelli
Dani Cimorelli

Cimorelli er en sanggruppe, kendt fra YouTube. Cimorelli består af 6 amerikanske søskende af italiensk oprindelse, Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren, og Danielle.[1] De er oprindeligt en A cappella-gruppe, men er i dag rykket et skridt mod pop.

Karriere[redigér | redigér wikikode]

Gruppen blev etableret i 2007 af Michael (deres storebror), Christina, Kathrine, Lisa, Amy & Lauren og i 2010 blev den yngste søster Dani (Danielle) en del af gruppen. Pigerne flyttede med deres 5 brødre og forældre til det sydlige Californien, så pigerne kunne forfølge deres musikalske drømme og skabe en musik-karriere

I 2008 blev deres første EP ved navn "Cimorelli" skabt, men blev ikke udgivet officielt..[1] I 2009 blev de opdaget af en manager ved navn Sarah Stennett, som tidligere var manager for girl-bandet Efter at have skrevet kontrakt med Universal Records i 2011, udkom deres første officielle EP ved navnet "The CimFam EP" [1]

Efterfølgende blev tre EP'er ("Believe It", "Made in America" og "Renegade") udgivet i henholdsvis 2012, 2013 og 2014. Ud over EP'erne har de også udgivet enkelte singler.

Bandet har spillet flere steder og i sommeren 2013 turnerede de for første gang rundt i USA. I starten af året 2015 tunerede de i Europa og holdte koncerter i både Portugal, Spanien, Tyskland og England, og i starten af Juni 2015 var de på turne ved østkysten af USA.

I 2014 havde Cimorelli, i samarbejde med Awesomeness TV, deres første debut som skuespillere, i deres serie "Summer with Cimorelli". De har dog også før medvirket i musicals i deres hjemby, El Dorado Hills, CA.

I foråret 2015 udgav de et mixtape kaldet "Hearts on Fire", som indeholdt ni nye sange.

I foråret 2015 valgte de også at flytte til Nashville, Tennessee.

Medlemmer[redigér | redigér wikikode]

Kilder[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ a b c Cimorelli, Allmusic (Engelsk)

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]

Musikgruppe Stub
Denne artikel om en musikgruppe er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.