Copenhagen Fashion Week

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Copenhagen Fashion Week er en modeuge, der afholdes to gange årligt i København. Copenhagen Fashion Week består af en "Market Week" med 3 store messer CIFF i Bella Center, Revolver i Øksnehallen og Gallery Studio der samler alle showrooms I København på ét kort med ubegrænet shuttleservice.

Copenhagen Fashion Week byder desuden på en modeuge henvendt til forbrugere, borgere og turister. Programmet er udarbejdet i samarbejde mellem Danish Fashion Institute og Københavns City Center og går under navnet: Copenhagen Fashion Festival.

Den første modemesse blev afholdt i 1968 arrangeret af Bella Center, herefter kom andre messer til. I dag finder arrangementet sted i februar og august, og er Nordeuropas største mode-event med en market week, der præsenterer over 1.600 udstillende og 2.800 mærkevarekollektioner. I løbet af Copenhagen Fashion Week er der 40-45 modeshows, et utal af events, receptioner, showrooms og begivenheder.

Copenhagen Fashion Week arrangeres af selskabet Copenhagen Fashion Week (under Danish Fashion Institute) samt de 3 messer. Blandt de modehuse, der har markeret sig i Copenhagen Fashion Week er fx Bruuns Bazaar, By Malene Birger, Munthe plus Simonsen, Baum und Pferdgarten, Peter Jensen, Henrik Vibskov og Day Birger et Mikkelsen.

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]