D-Von Dudley

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

[1]

Devon Hughes
D-Von Dudley WrestleMania 32 Axxess.jpg
Hughes som D-Von Dudley i april 2016
Personlig information
Andre navne Brother Devon
Devon
D-von Dudley
Reverend D-von
Født 1. august 1972
New Rochelle, New York, USA
Nationalitet Amerikansk
Bopæl Viera, Florida, USA
Højde 1,88 m
Vægt 122 kg
Børn 6
Uddannelse og virke
Beskæftigelse Pensioneret wrestler, backstage producer
Aktive år

1991-2020 (wrestler),

2020- (backstage producer)

Devon Hughes (født 1. august 1972) er en amerikansk pensioneret professionel wrestler. Han er i øjeblikket på kontrakt med WWE, hvor han arbejder backstage som producent. Hughes kæmpede for Extreme Championship Wrestling (ECW) fra 1995 til 1999 og for WWF/E fra 1999 til 2005 og fra 2015 til 2016 som D-Von Dudley og Reverend D-Von. Han wrestlede i Total Nonstop Action Wrestling (TNA) fra 2005 til 2014 som Brother Devon og Devon.

The Dudley Boyz er karakteriseret ved deres uortodokse ring beklædning, hårdtslående stil og brug af borde i deres kampe, og er en af de mest succesrige tag team duo i professionel wrestlings historie. Anerkendt af TNA som 23-verdensmestre i tag team divisionen, og det første tag team hold optaget i TNA Hall of Fame. udover hans to TNA fjernsyns mesterskaber har Hughes vundet 25 store mesterskaber mellem ECW, WWE, TNA og New Japan Pro-Wrestling (NJPW). Begge Dudleys blev optaget i WWE Hall of Fame i 2018.

Professionel wrestling karriere[redigér | rediger kildetekst]

Træning og uafhængigt kredsløb (1991–1996)[redigér | rediger kildetekst]

Hughes blev trænet af Johnny Rodz og begyndte at bryde i 1992 og konkurrerede i uafhængige kampagner i Nordøsten.


Extreme Championship Wrestling (1996–1999)

I marts 1996 debuterede Hughes i Extreme Championship Wrestling, i et "houseshow" som "A-Train". Den 13. april 1996, ved Massacre på Queens Boulevard, kom Hughes tilbage som "D-Von Dudley" (nogle gange stavet "Devon"). Hans karakter var baseret på Jules Winnfield, den bibelske citerede lejemorder skildret af Samuel L. Jackson i filmen Pulp Fiction fra 1994. Dudley var rival med de andre medlemmer af The Dudley Brothers (hans kayfabe halvbrødre) og hævdede, at deres komiske narrestreger ikke var den måde, sande Dudleys skulle handle på, og stod over for Buh Buh Ray Dudley ved flere lejligheder og besejrede ham ved Ultimate Jeopardy, men tabte til ham i november to remember. Dudley eliminerede Chubby Dudley og Dances with Dudley, før han sluttede sig sammen med Buh Buh Ray, Big Dick Dudley, Sign Guy Dudley og Joel Gertner. Kendt samlet som The Dudley Boyz, D-Von og Buh Buh Ray dominerede ECW-tag team division, hvor de satte rekord da de vandt ECW World Tag Team Championship otte gange og besejrede hold som The Eliminators og The Gangstas. D-Von, Buh Buh Ray og Gertner opnåede alle en grad af skændsel for deres vitriolske interviews, som provokerede publikum så meget at de var på grænsen til at gøre oprør.


[2]

Eksterne henvisninger[3][redigér | rediger kildetekst]

WrestlerSpire
Denne biografi om en amerikansk wrestler er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump
  1. ^ https://en.wikipedia.org/wiki/D-Von_Dudley
  2. ^ https://en.wikipedia.org/wiki/D-Von_Dudley
  3. ^ https://en.wikipedia.org/wiki/D-Von_Dudley