Dansk Padel Forbund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Dansk Padel Forbund
Club Esportiu Laietà - Padel.JPG
Padelbane i Spanien.
Generelle informationer
Interesse Padel
Hjemsted Svendborg, Danmark
Grundlagt 1. august 2017; 2 år siden (2017-08-01)
Formand Christian Nybroe
Næstformand Alex Handler Laugesen
Medlemmer 6 klubber, 1500 spillere[1] (2018)
Medlem af International Padel Federation
Eksterne henvisninger
www.danskpadelforbund.dk
CVR-nummer 38865153

Dansk Padel Forbund (forkortet DPF)[2] er Danmarks nationale forbund for Padel. Forbundet står bag Danmarksmesterskabet i Padel og landsholdet, foruden at stå for bredden.

Dansk Padel Forbund blev dannet i 2017 og har siden 2018 været associeret med Dansk Tennis Forbund.[3] Gennem dette samarbejde har forbundet været tilknyttet Danmarks Idræts Forbund. Forbundets medlemmer er tilknyttet via deres lokale Padel- eller tennisklub.

Organisationen[redigér | redigér wikikode]

Dansk Padel Forbund er en organisation under Danmarks Idræts-Forbund, European Padel Association og International Padel Federation.[4][5] Forbundet har ingen lønnede medarbejdere og bliver derfor udelukkende drevet af frivillige kræfter.[kilde mangler]

Baner i Danmark[redigér | redigér wikikode]

Antal spillere er ikke så nemt at fastslå med sikkerhed, da en stor gruppe spillere spiller "Pay and play" i de kommercielle centre.[kilde mangler] Antallet af baner er meget nemmere at måle og en god indikator på i hvilken retning og med hvilken hast udviklingen går.

Antal baner i Danmark
 Kilde: Dansk Padel Forbund[2] 

Referencer[redigér | redigér wikikode]