Dario Von Slutty

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Dario Von Slutty
Pseudonym Onkel Finn
Onkel Homo
Genre Dance
Beskæftigelse Sanger
Aktive år 1994 –
Pladeselskab Slutty Records
Associeret med Diskofil

Dario Von Slutty (født Flemming Nielsen) er en dansk sanger, hvis tekster primært omhandler forskellige seksuelle præferencer, såsom fellatio, masturbation og zoofili.[1]

Musikstilen er dance i stil med DJ Ötzi og Günther, og Von Slutty parodierer bevidst højtidelig tenorsang i stil med danske Stig Rossen og belgiske Helmut Lotti. Melodierne er som regel modificerede kopier af allerede kendte numre, som f.eks. Jeg har no'et diller, der er skrevet over den hebraiske festsang Hava Nagila og T.I.S, der åbenlyst refererer til sangen SMS med Barcode Brothers.

Han kalder sig selv for 'Danmarks største erotiksanger', og hans mission er at "befri danskerne fra småborgerlighed, indavl ...og trætte patter!"

Von Slutty ledsages af to kvindelige backingvokalister og dansere med kunstnernavnene 'Busty Suck-A-Lot' og 'Ketty L´Amour'.

Historie[redigér | redigér wikikode]

I 1994 startede von Slutty i diskobandet Diskofil under pseudonymet Onkel Finn[2].

I 2001, efter udgivelsen af albummet 'DiskoVielenDank' der var ment som Diskofils sidste, gik han solo under navnet Onkel Homo. Under dette navn indspillede han sangen Hende gad jeg gerne kneppe, (også kendt som Lebbesangen), som bygger på Heinos Karneval in Rio. Da sangen blev et kult-hit i radioen, skiftede han navn til Dario Von Slutty og begyndte at skrive sange til et helt album.

I 2003 blev sangen udgivet på single af det uafhængige pladeselskab Slutty Records, og den blev produceret af Jesper Dukholm og Martin Østergaard, to forhenværende medlemmer af koncept-bandet Cartoons[3].

I 2004 udkom singlen Barber min fisse (med tilhørende engangsskraber)[4], og samme år udkom albummet Ganz Geil (oversat: Ret liderlig).

I 2005 turnerede Von Slutty atter med Diskofil i forbindelse med gruppens udgivelse af albummet Opkog, et mix af gamle og nye sange.

I 2006 var han dommer i konkurrencen 'Mr. Gay.dk 2006'.

I 2007 udkom en ny single med navnet "T-I-S" med tilhørende nye mix af gamle sange.

Diskografi[redigér | redigér wikikode]

 • Hende gad jeg gerne kneppe, 2003 (single)
 • Barber min fisse, 2004 (single)
 • Ingen kære mor, 2004 (single)
 • Ganz Geil, 2004 (album)

Ganz Geil[redigér | redigér wikikode]

 1. Hende gad jeg gerne kneppe - Karneval in Rio
 2. Onani
 3. Barbér min fisse
 4. Sædvalsen - Schneewalzer
 5. Ingen kære mor - Der var en gammel Gubbe
 6. Jeg har no'et diller - Hava Nagila
 7. Bunkepul.kom
 8. Pisk mig hårdt!!!
 9. Jeg slikker fisse - La Cucaracha
 10. Jeg er til dyr

Kilder[redigér | redigér wikikode]

 1. ^ Rachlin, Dan (30. august 2014). "TV: Gustav med til homofest i 'Dans med de kendte'". Ekstra Bladet. Hentet 15. juni 2016. 
 2. ^ gaffa.dk
 3. ^ djz.dk
 4. ^ djz.dk
Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.