Delfi (webportal)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
For alternative betydninger, se Delfi (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Delfi)

Delfi (til tider også DELFI) er en større webportal i de baltiske lande Estland, Letland og Litauen, og leverer daglige nyheder med alt fra havearbejde til politik.[1] Den rangerer som den populæreste hjemmeside blandt estiske og litauiske internetbrugere.[2][3]

Delfi virker i de respektive baltiske lande under domænenavnene delfi.ee, delfi.lv, og delfi.lt. Udover udgaver på estisk, lettisk og litauisk, tilbyder webportalen også en russisk udgave af webportalen i alle tre lande. Fra foråret 2007 tilbydes også en russisksproget udgave i Ukraine under delfi.ua

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

Kildehenvisninger[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ Laima Nevinskaite (13. november 2003). "Media of the Baltic States in the European Communication Networks" (PDF). The European Public Sphere Conference, Europäische Akademie, Berlin Grunewald, 28th-30th November 2003 (engelsk). Europäische Akademie Berlin. (Webside ikke længere tilgængelig)
  2. ^ "gemiusAudience :: Home". Gemius Eesti. Arkiveret fra originalen 18. november 2011. Hentet 13. august 2011.
  3. ^ "gemiusAudience :: Home". Gemius Baltic. Arkiveret fra originalen 23. august 2011. Hentet 13. august 2011.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]


InternetSpire
Denne internet-relaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
EstlandSpire
Denne artikel relateret til Estland er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump
LetlandSpire
Denne artikel relateret til Letland er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump
LitauenSpire
Denne artikel om Litauen er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
RuslandSpire
Denne artikel relateret til Rusland er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump