Diskussion:Ægte ingefær

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 26. May 2018 05:30
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Løse påstande[redigér wikikode]

Det er blevet bevist at ingefær ikke er effektivt mod kvalme... — Ville det ikke være bedre at beskrive teorier/overtro mht ovenstående, og så konkludere at talrige videnskabelige forsøg ikke har kunnet påvise nogen effekt?

Afsnittet Drikken Ginger ale har også ... lader til at henvise til den manglende beskrivelse. Leo Laursen 11. jul 2006 kl. 15:50 (CEST)

Jeg har tilladt mig at fjerne ikke i ovennævnte sætning. Afsnittet er tydeligvis hentet fra en, hvor der står at ingefær ER bevist effektivt mod kvalme. Danielle 11. jul 2006 kl. 16:08 (CEST)
Fint med mig. Det er mit indtryk at der findes talrige modstridende resultater, så jeg tror ikke man kan sige så bastant at det er videnskabeligt bevist (en tilgængelig kilde kunne måske overbevise mig). Leo Laursen 11. jul 2006 kl. 16:34 (CEST)
Jeg er sikker på at have hørt, at NASA faktisk bruger ingefær til deres astronauter for at undgå transportsyge. Men jeg kan desværre ikke lige sætte en kilde på.--Bsh 11. jul 2006 kl. 16:38 (CEST)
Leo, prøv evt. at se her. Den hjemmeside har en del gode videnskabelige referencer. Jeg har set lidt på dem, og den generelle konklusion er vist at det virker. Men jeg er nu heller ikke 100% overbevist :) Danielle 11. jul 2006 kl. 17:13 (CEST)

På tide at fortsætte denne diskussion. Jeg har tilføjet lidt {{km}}. --Madglad (diskussion) 24. maj 2018, 10:38 (CEST)