Diskussion:2002

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg må tilstå en vis forundring over den lange række af mennesker, som er blevet sat på listen med dødsfald, uden at nogen åbenbart har fundet det umagen værd at skrive artikler om dem. Det meste af listen ligner noget, som totalt ukritisk er blevet oversat fra den engelske Wikipedia. Jeg har da selv undertiden sat folk på sådan en liste uden straks at skrive om dem, men aldrig 20-30 stykker på samme side. Det er da muligt, at disse amerikanske senatorer, stadionspeakere osv. er vigtige for danske læsere; men så skulle der vel skrives artikler om dem og ikke bare laves døde links?--Troels Nybo 16. okt 2004 kl. 17:12 (CEST)

Læg mærke til at dette er en af de meget tidlige artikler i Wikipedia, fra før vi havde fastlagt os på hvad vi ville have med og hvordan. Den har flere problemer end dem du nævner, blandt andet mangler alle begivenhederne en dato, og begivenhederne burde stå som det første. Artiklen trænger bestemt til en kærlig hånd. --Christian List 16. okt 2004 kl. 18:26 (CEST)
Undskyld jeg ripper op i den gamle sag, men er det ok at fjerne alle de røde links under dødsfald? − de kan jo altid tilføjes igen, hvis nogen gider oprette artiklerne. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 22. dec 2014, 15:07 (CET)
Der er jo ikke ret mange røde links her, så hvorfor? De røde links gør opmærksom på at "her er et emne, som det kan være relevant at få en artikel om". Det er jo et af de centrale kendetegn ved Wikipedia, at vi på forskellig vis beder hinanden om at skrive om de emner, vi ved noget om.. --Palnatoke (diskussion) 22. dec 2014, 15:36 (CET)