Diskussion:ATV (rumfartøj)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rumfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen og udbyggelsen af rumfartsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.

Oversættelse: "In addition, ATVs can re-boost the station, into a higher orbit, which shrinks over time due to friction with the atmosphere." Har jeg oversat til "Derudover kan ATV fartøjerne bringe rumstationen i et højere kredsløb så rumstationen ikke kommer for tæt på Jordens atmosfære, hvilket vil ske over tid hvis retningen ikke korrigeres."- Jeg er lidt i tvivl om dette er korrekt oversat? Zilotte 16. jan 2008, 00:19 (CET)

Det er stort set korrekt. Skal man være en "flueknepper", kunne man indvende at rumstationen befinder sig i en uhyre tynd "udkant" af vores atmosfære, og derfor ganske langsomt taber fart og højde. Det der med at "re-booste" stationen handler om at give den et lille skub til at opveje farttabet, og derved komme tilbage til den tilsigtede omløbsbane... sa'e Peo 16. jan 2008, 00:32 (CET)
Hej Peo, Tak for hjælp, jeg vidste ikke rumstationen taber fart.. Zilotte 16. jan 2008, 08:24 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

EPO slettede Image:Atv.jpg: Copyvio;

-- CommonsTicker 24. jan 2008, 23:13 (CET)