Diskussion:A View to a Kill (sang)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Handler denne artikel om Duran Durans single eller James Bond-filmen? Jeg synes det er begge dele, og i så fald er navnet misvisende.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. maj 2005 kl. 20:36 (CEST)

Meningen var egentlig at den skulle omhandle Duran Duran singlen, skrevet i forbindelse med Duran Duran discografien (da det er en non-album single), relationen til James Bond fandt jeg burde nævnes, men var ikke hovedformålet med artiklen

Ok. Har du mere at skrive om singlen? Ellers ville det måske være bedre at skrive om den direkte i artiklen om Duran Duran.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. maj 2005 kl. 21:35 (CEST)
PS: Husk at underskrive dine diskussionsindlæg: Hjælp:Diskussionssider

Kan godt udvide artiklen med facts om producer m.m, men kan også sagtens tilføje den i Duran Duran artiklen Kim H

Nu er der ikke sket noget med artiklen i et år. Skal den slettes, eller flyttes til A View to a Kill (artikel om filmen)? Hvis der er mere at sige om musikken, kan det jo evt. indgå i en artikel om filmen, som ikke eksisterer endnu. --Malou 20. maj 2006 kl. 16:14 (CEST)