Diskussion:Absolute Music 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Joy Mogensen[rediger kildetekst]

Det er fuldt forståeligt at der forsøges tilføjet at Absolute Music 2 var kulturministerens yndlingsalbum da hun var teenager. Det er dog ikke relevant for denne artikel. Ønsker man at tilføje det Wikipedia, henstilles til at det tilføjes i artiklen om hende i stedet. Tøndemageren 25. apr 2020, 08:29 (CEST)

Albummet har fået nyt liv i pressen her 27 år efter dets udgivelse. Det er usædvanligt, især for et kompilationsalbum, og dette kan fint nævnes i et kuriosum-afsnit. Jeg er enig i at emnet er mere egnet til uddybende behandling i Joy Mogensen, da det trods alt har medført noget drilleri i medierne og den offentlige debat. --Madglad (diskussion) 25. apr 2020, 08:38 (CEST)
Albummet har vel ikke fået "nyt liv", hvis der ikke sælges flere af albummet? Det omtales blot. Tøndemageren 25. apr 2020, 08:41 (CEST)
Der står "nyt liv i pressen" i mit indlæg. Der står intet om salg. Det er nu ikke kun i medierne, det er blevet omtalt, men også i satiren. --Madglad (diskussion) 25. apr 2020, 08:54 (CEST)
Jeg undskylder, jeg læste forkert. Men det er vel ret beset ikke albummet der fremhæves - det er vel sådan set blot kulturministeren. Det handler om hende, ikke albummet. Tøndemageren 25. apr 2020, 09:00 (CEST)
Derfor skrev jeg: "Jeg er enig i at emnet er mere egnet til uddybende behandling i Joy Mogensen, da det trods alt har medført noget drilleri i medierne og den offentlige debat." Det betyder ikke at det ikke er et kuriosum ift. albummet. --Madglad (diskussion) 25. apr 2020, 09:14 (CEST)