Diskussion:Afrikas Forenede Stater

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Afrikas Forenede Stater

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Rmir2 markerede Afrikas Forenede Stater med skabelonen "notabilitet".

  • Behold - Afrikas Forenede Stater findes som bekendt ikke i dag (og vil formentlig ikke komme til at eksistere indenfor en overskuelig tidsramme), og er således en påtænkt statsdannelse. Der er efter min opfattelse imidlertid tale om en konstruktion, der er drøftet vd flere lejligheder, og dermed et begreb, der er velkendt og beskrivet i et stort antal sammenhænge. At der findes artikler om fænomenet på andre wikier, er i den sammenhæng en biting, men dog illustrativt. Der manglede dog lidt kilder i artiklen, disse er nu indsat. Pugilist 6. jun 2011, 00:01 (CEST)
  • Slet - jeg ser to problemer her. Det ene er, at vi åbner for et uanet antal af artikler om spekulative emner, hvis vi, hver gang, nogen foreslår dette eller hint, skriver en artikel om det. Først hvis der sættes handling bag ordene i form af fx en konvention, som et vist antal lande underskriver, kan vi begynde at tage sådanne forslag alvorligt. Det andet er, i netop den her givne kontekst, at jeg har svært ved at se forskellen i forhold til OAU. For mig at se er der ingen reel forskel, og at give en snart forhenværende diktators løst henkastede tanker en særlig artikel forekommer meningsløst. OAU er en realitet, og derfor er denne artikel overflødig. Er der ønske om det, kan hele artiklens indhold jo klares med een sætning i artiklen om OAU. --Rmir2 6. jun 2011, 06:13 (CEST)
  • Behold som i Den Østafrikanske Føderation --Santac 15. jun 2011, 19:55 (CEST)
  • Behold helt enig med Pugilist - det er et begreb der er brugt flere gange. Tøndemageren 16. jun 2011, 12:58 (CEST)
  • Behold - Jeg betragter notabiliteten for at være helt i orden: Det er et sandt emne, som en større gruppe mennesker vil være interesseret i at læse noget om, og som der kan skrives meget om. Jeg har normalt også den holdning, at hvis en artikel oprettes, så er det normalt fordi nogle mennesker gerne vil læse om den. Nogle gange oprettes artikler om ligegyldigheder, som f.eks. små virksomheder, men jeg ser ikke et foreslået forbund som en ligegyldighed. --Masz 16. jun 2011, 13:12 (CEST)
Konklusion:
Ikke konsensus for sletning. Pugilist 4. jul 2011, 16:03 (CEST)