Diskussion:Alexandria

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

[Alexandria er] stadig et vigtigt hellenistisk center.

Jeg forstår ikke hvad der menes hermed. Påstanden bør enten uddybes eller udgå.

Sebastjan 16 jan. 2004 kl. 09:40 (CET)

Jeg tror det er et levn fra Encyclopædia Britannicas 1911-udgave, som den engelske artikel er baseret på. Jeg kan se på diskussionssiden, at der er flere andre ting som skal undersøges (ej med i min artikel). Hvis ingen er uenige kan vi for min skyld godt slette sætningen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. jan 2004 kl. 12:04 (CET)

Den engelske Wiki-artikel har et foto af en sporvogn. Jeg mener at huske at man i sin tid ved nedlæggelsen af Københavns sporvejsdrift solgte en del af vognene til Ægypten, og den afbildede vogn ligner godt nok Københavns mest moderne sporvogne.

Sebastjan 30 okt. 2004 kl. 10:20 (CEST)