Diskussion:Allotria-huset

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er næsten to artikler oven på hinanden. Og så indeholder de modstridende oplysninger (antal politi)

Kandidater til billeder[rediger kildetekst]

I går var jeg ude og tage billeder til #wikinat arrangementet i forbindelse med Kulturnatten.

Det er jo lidt svært at tage billeder af en bygning der revet ned, men jeg tog disse http://gallery.me.com/kim.bach#100094 er der nogle der er anvendelige til denne artikel?

Personligt kan jeg bedst lide dette: http://gallery.me.com/kim.bach#100094/PA090172&bgcolor=black

Jeg er på jagt efter billeder af selve huset, bør kunne finde noget blandt venner og bekendte --Kim Bach 10. okt 2009, 13:25 (CEST)

Der er nu en CC-BY-SA licenseret version af det bedste billede jeg tog (efter min mening) på flickr her: http://www.flickr.com/photos/kimbach/3997182051/

Har fundet dette billede, ikke just perfekt, men det er jo bedre end ingenting? http://www.pinkdild.org/afm/pix/afm_3_backcover.jpg --Kim Bach 18. okt 2009, 02:05 (CEST)

Modkraft har et bedre billede http://www.modkraft.dk/spip.php?page=tc-artikel&id_article=5619, jeg har skrevet til dem, men endnu ikke fået svar. --Kim Bach 22. okt 2009, 00:57 (CEST)

Link er brudt, og har prøvet at skrive til Modkraft igen --Kim Bach (diskussion) 11. jan 2013, 13:17 (CET)

Der mangler oplysninger om, hvorfor huset hed Allotria (et ret underligt navn), og hvad det havde været brugt til (alm. boliger eller?).--Batmacumba (diskussion) 14. aug 2020, 04:12 (CEST)

Beboelsesejendom med værtshuset Allotria. Hvor navnet stammer fra ved jeg ikke. Men Google kan vel være til hjælp. Her er lidt at starte med. /Madglad (diskussion) 14. aug 2020, 11:36 (CEST)
Hvis man umiddelbart havde kunnet finde det via en Google søgning havde jeg naturligvis ikke spurgt. Hvis du ikke kender svaret er det bedst ikke at svare.--Batmacumba (diskussion) 15. aug 2020, 09:37 (CEST)
Kammertonen tak! Leif Sylvester skrev en sang med titlen "Nat i Allotria", der er måske noget at hente mellem linjerne, der er i hvertfald ingen tvivl om at det var et værtshus. Ellers kan man jo nok spørge Nørrebro Lokalhistoriske Forening og Arkiv, de har udgivet denne bog Nørrebro - træk af en bydels historie der kan skaffes på Biblioteket, de har f.eks. en på hylden på mit lokale bibliotek, hvor jeg alligevel skal forbi i dag. --Kim Bach (diskussion) 16. aug 2020, 08:39 (CEST)