Diskussion:Almindelig agurk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Almindelig Agurk)
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Burde denne side ikke omdøbes til Agurk, kort og godt? --Twid 30. okt 2005 kl. 21:20 (CET)

Navnet er korrekt efter vores afstemning navngivning af planteartikler samt Plantedirektoratets anbefalede navne. Planteslægten hedder også Agurk, og der findes flere arter. --Maitch 30. okt 2005 kl. 21:49 (CET)

Agurk som fødemiddel?[rediger kildetekst]

Der er nu et tomt (rødt) link til Agurk som fødemiddel. Jeg skal til at skrive noget mere om agurker og derfor vil jeg gerne høre, hvilken af de tre muligheder, der er stemning for: A. Alt om grøntsagen/frugten agurk står under Almindelig agurk. B. Grøntsagen/frugten beskrives under Agurk som fødemiddel, C. Grøntsagen/frugten beskrives under en artikel med et tredje navn, såsom "Agurk (grøntsag)" eller "Agurk (fødevare)". Hvad siger I? --Sangild (diskussion) 27. jul 2014, 23:28 (CEST)

A, efterfulgt af flytning jf. mit indlæg på Diskussion:Agurk. Mvh. Kartebolle (diskussion) 27. jul 2014, 23:36 (CEST)

Det er ikke korrekt at industriagurker dyrkes i glasuld. De dyrkes i stenuld, udviklet af Rockwool. Mediet hedder Grodan, men findes også fra andre fabrikanter.