Spring til indhold

Brugerdiskussion:Sangild

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvis der er nogle oplysninger du mangler, skal du være velkommen til at sende mig et spørgsmål eller kommentar ved at klikke "Email til denne bruger i menuen til venstre" eller ved at skrive noget her.

Velkommen til, Torben. Jeg har fulgt med i din blog fra tid til anden. Hyggeligt at se dig her på da:Wiki. Du skal heller ikke snydes for standardvelkomstteksten:
Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

-- Vice 19. dec 2005 kl. 23:41 (CET)

Omkring skabelon

[rediger kildetekst]

Hej Sangild. Du har sat en blind skabelon ind i Theodor W. Adorno. Med mindre du ønsker at skabe en specifik ny af slagsen, så kan jeg henvise til Wikipedia:Skabeloner. Den du søger efter er måske {{IBrug}}. Mvh--Anjoe (Anders) 19. dec 2005 kl. 11:55 (CET)

Jeg har gendannet denne besked, da man desværre generelt ikke sletter på diskussionssider, heller ikke dem der er knyttet til brugere. Omvendt kan du arkivere diskussionssiders indhold, hvis de bliver for lange. Din brugerside er til gengæld helt din egen at redigere og slette i. --Anjoe (Anders) 19. dec 2005 kl. 15:29 (CET)
Det er bare helt i orden! --Sangild 19. dec 2005 kl. 15:31 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 7. apr 2007 kl. 23:39 (CEST)

Jeg skal forsøge at huske det. Det kræver en del overblik over kategorisystemerne.--Sangild 7. apr 2007 kl. 23:43 (CEST)
Ja, det er rigtigt, men man vænner sig hurtigt til det. Et par tips: 1) Få inspiration fra en:wiki. 2) Skriv en så bred kategori som muligt, tryk forhåndsvisning, åbn kategorien, og klik dig så frem til den perfekte underkategori. --PhoenixV 7. apr 2007 kl. 23:44 (CEST)

Hej Sangild! Nogle af dine nye artikler virker mere som ordbogsopslag end encyklopædiske artikler, så måske du skulle overveje at lægge det ud på Wiktionary? --PhoenixV 7. apr 2007 kl. 23:44 (CEST)

Ja, det kan godt være. Jeg havde bare indtryk af at Wiktionary var droppet? Jeg har simpelthen taget et par af de ord der stod på listen over meget ønskede artikler og givet en første definition. Så kan de jo udvides. (Skrev Sangild (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
O.k., det er skam også prisværdigt med noget gåpåmod! Men spørgsmålet er, om det er bedre med en kort ordbogsdefinition frem for en ikkeeksisterende artikel, som måske kan motivere folk til at lave et langt og uddybende indlæg. Vi har diskuteret problemstillingen her: Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad er der i vejen med dansk Wikipedia?#Sletningspolitik. --PhoenixV 7. apr 2007 kl. 23:52 (CEST)
Øv, jeg har åbenbert ikke oprettet mig som bruger på Wiktionary, og nu skal jeg altså i seng. Beklager hvis jeg har været for ordbogs-agtig.
Nu har jeg alligevel kopieret dem over i Wiktionary. Og så godnat!--Sangild 8. apr 2007 kl. 00:02 (CEST)

Sonic Youth-billeder

[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har ikke selv taget billedet af Sonic Youth, selvom jeg faktisk var med til koncerten. Billedet stammer fra Wikimedia Commons [1]. Der er også andre billeder at vælge i mellem. Hilsen Pardy 9. apr 2007 kl. 13:42 (CEST).

About your message

[rediger kildetekst]

I'm sorry but I cannot understand Danish at all. - Airridi 15. okt 2007, 06:21 (CEST)

Eftersyn af musik-artikler

[rediger kildetekst]

Hej Sangild

Jeg har på fornemmelsen du er den rette til at give disse artikler et eftersyn og evt. fjerner eftersyns skabelonerne:

Jeg håber du har tid og lyst til at gennemlæse artiklerne og evt. rette fejl med mere således at eftersyns skabelonerne kan fjernes.

med venlig hilsen --Villy Fink Isaksen 13. dec 2009, 18:53 (CET)

Hej Villy. Jeg ville gerne, hvis jeg får tid, men den er knap, og jeg har ikke været aktiv på Wikipedia længe. Skal jeg melde tilbage hvis/når jeg gør det? --Sangild 20. dec 2009, 15:01 (CET)
Tak -håber du får tid. Artikler er på min overvågningsliste så se når der sker noget. Endnu en tak. --Villy Fink Isaksen 20. dec 2009, 15:37 (CET)

Wiki-værkstedet

[rediger kildetekst]

Tak for det gode initiativ, den første udsendelse var rigtig god. Som du måske har set, så har jeg nogle generelle bemærkninger til kildeangivelserne, jeg gengiver den lige her. Det er tænkeligt at andre wikipedianere ser anderledes på det. God wikiing! --Kim Bach (diskussion) 9. jul 2014, 06:03 (CEST)

Radio24syv programmet bliver brugt som kildeangivelse, personligt ville jeg nok foretrække skriftlige kilder, og ihvertfald henvisninger til tidsangivelser i udsendelsen i stedet for en generisk kilde. De skriftlige kilder kan naturligvis "graves frem". --Kim Bach (diskussion) 9. jul 2014, 06:03 (CEST)

Hej Sangild. Det laver rod i systemet når du først flytter artiklen Agurk til et nyt navn, og så genbruger det gamle navn til en ny flertydigside (her via en omdirigering). Konsekvensen er at alle links som før gik til artiklen om agurke-slægten nu via omdirigeringen går til den flertydigside som du har oprettet.

Jeg vil prøve at rette op på det.

I øvrigt mener jeg at det havde været bedre at flytte Agurk (flertydig) til Agurk end at omdirigere sidstnævnte til førstnævnte. Hvis man ikke mener at der er en hovedbetydning af et opslagsord, kan den oprettede flertydigside med fordel placeres direkte på pågældende opslagsord ud fra en betragtning om at det så er overflødigt altid at omdirigere væk fra opslagsordet.

Mvh. Kartebolle (diskussion) 4. aug 2014, 16:02 (CEST)

Hej kartebolle. Jeg skal være den første til at beklage rodet, og det var også med nogen tøven, jeg lavede disse strukturelle ændringer. Netop fordi jeg ikke følte mig tryg ved det, har jeg flere gange bedt andre mere erfarne om at gøre det, men det har de ikke taget på sig, så det lå i luften, at jeg selv måtte ordne det. En anden gang vil jeg appellere mere insisterende. --Sangild (diskussion) 5. aug 2014, 10:36 (CEST)

Hejsa Sangild. Artiklen Afrikanske Verdenskrig kan ikke blive udnævnt til fremragende artikel på nuværende tidspunkt, da den ikke har fulgt udnævnelses proceduren. Status som lovende artikel er det første led i den procedure. Ønsker du hjælp til at få den nomineret til lovende artikel, så vil jeg meget gerne være behjælpelig med dette. Mvh Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 25. feb 2015, 00:16 (CET)

Jo, jeg vil meget gerne have hjælp, for jeg kan tydeligvis ikke finde ud af det. --Sangild (diskussion) 25. feb 2015, 12:55 (CET)
Du har fået svar på Skabelon:Milepæle/Opslagstavle#Afrikanske Verdenskrig. Skriv endelig, hvis der er andet, jeg kan være behjælpelig med. Mvh Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 25. feb 2015, 14:52 (CET)

Hvad med at oploade et billede af dig selv til artiklen? - dermed et mindre som mangler. TherasTaneel (diskussion) 30. apr 2016, 18:27 (CEST)

Er det i overensstemmelse med reglerne? --Sangild (diskussion) 3. maj 2016, 22:08 (CEST)[svar]
Erm, har ikke set noget sted det ikke er, lige som det ikke forbydes virksomheder at opdatere antal af filialer/butikker, antal af ansatte o.l. Samtidig er man sikker på licenserne. Men jeg kunne selvfølgelig have overset en sætning et eller andet sted. TherasTaneel (diskussion) 3. maj 2016, 22:31 (CEST)[svar]
Det er fotografen, som bør foretage upload. Dvs en selfie ok. --Steen Th (diskussion) 3. maj 2016, 22:50 (CEST)[svar]
Virksomheder må gerne ret deres artikler hvis det er små ting som f.eks. datoer samt måske et billede af virksomheden, men tilføjelse af tekst, information osv. bør ikke ske af virksomheden. --SimmeD (diskussion, bidrag) 3. maj 2016, 22:53 (CEST)[svar]
Yeps, jeg tænkte på de "små ting" og de større (populære) virksomhedsartikler, hvor man har angivet link til antal, det sker så alligevel fra tid til anden og bliver rettet til bagefter, men du har ret. TherasTaneel (diskussion) 3. maj 2016, 23:04 (CEST)[svar]