Diskussion:Alpe d'Huez

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

ALE! satte slettemarkør No licenseImage:Flag_of_Portugal.svg: no license(diff);

-- CommonsTicker 15. feb 2007 kl. 15:14 (CET)

2004 bør ikke være med på listen[rediger kildetekst]

Tour de France 2004 bør ikke være på listen over hurtigste tider på etapen. Det var en bjergenkeltstart på 15.5 kilometer og kan ikke sammenlignes med en etapeafslutning på 13.8 kilometer. Tiden i 2004 for Lance Armstrong var 39.41. jf. kildehenvisning http://autobus.cyclingnews.com/road/2004/tour04/?id=results/stage16 --JBM (diskussion) 22. feb 2018, 20:27 (CET)

Lance Armstrong bør helt slettes fra listen[rediger kildetekst]

Da alle Armstrongs sejre og resultater er annullerede af doping-dommen, bør også 2001-tiden slettes, da det var en sejr. Jeg foreslår derfor, at 2001-tiden også tages ud af listen. --JBM (diskussion) 22. feb 2018, 20:41 (CET)

Antal gange[rediger kildetekst]

Hvordan har man talt sig frem til 30 gange? Det er denne tekst jeg tænker på: "Stigningen har været en del af ruten omtrent hvert andet år fra 1976 til 2018 - i alt 30 gange" --JBM (diskussion) 20. jul 2018, 21:47 (CEST)

Der en liste på den engelske wiki, hvor der er nævnt 30 etaper. Men reelt burde der også bruges en anden kilde til det. --Steen Th (diskussion) 21. jul 2018, 14:24 (CEST)

Armstrongs tider[rediger kildetekst]

Det har her på diskussionssiden før været lagt op til debat, om Armstrongs tider skal fremgå som rekorder på Alpen, nu hvor hans etapesejre er blevet annulleret pga doping. Det er den anden dag blevet indført på listen igen. Jeg foreslår at det slettes igen, da vi ellers kommer ud i POV vedr. hvilke tider, der skal slettes pga doping. Til forskel fra, hvem der var dopet eller ej, går stregen ved, at Armstrongs etapesejre er annulleret i den officielle Tour de France bog. --JBM (diskussion) 24. aug 2021, 17:38 (CEST)