Diskussion:Arresødal

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
2. Verdenskrig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 2. Verdenskrig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 2. verdenskrig-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Besættelsen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Besættelsen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Besættelsenrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har fjernet følgende indhold da jeg omskrev artiklen:

Kategori: uencyklopædiske artikler Efter den Anden Verdenskrig, blev Arresødal Slot brugt til at huse fanger, - danske borgere, - der var tiltalt eller skulle tiltales for at have overtrådt et dansk "Straffelovstillæg", - en slags Lov, der med tilbagevirkende kraft "gjorde det kriminelt" på forskellige måder at have samarbejdet med tyskerne under krigen...

Hvad der ikke var strafbart i tiden fra før 1945, - blev med tilbagevirkende kraft gjort strafbart...

For at få det hele til at se tilforladeligt ud, blev fangevogterne uniformeret som en slags ekstraordinære fængselsbetjente...

Fangerne måtte arbejde for føden... -- fabrikere tøjklemmer for en klemmefabrik i Roskilde...

...et nedværdigende "Show" for dansk retsfølelse, - der aldrig senere er blevet genoprettet...!

--Gjensen 6. aug 2007, 13:26 (CEST)

Årstal?[redigér wikikode]

Jeg betvivler, at Kommunedata overtog Arresødal i 1984. Jeg blev ansat i Kommunedata i 1987, og det var så vidt jeg ved nogen tid derefter, at Kommunedata købte ejendommen. Det gav en masse snak og grin, fordi ejendommen ligger afsides og i øvrigt var lidet egnet som kursusejendom. Jeg var med til at køre i taxa fra Kastrup til Arresødal (det havde jeg fået besked på, for ingen kunne greje, hvordan man nemmest kom dertil). Senere fandt man ud af de sjællandske tog. Ditlev Petersen (diskussion) 31. mar 2014, 23:07 (CEST)