Diskussion:Astrid Lindgren

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Emblem-star.svg Artiklen Astrid Lindgren har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 20, 2012.

Stock post message.svg Huskeliste for Astrid Lindgren: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Der er et par stykker, der har "leget" med artiklen. Så vidt jeg kan se, skal der gendannes til 5. okt 2007, 15:04 Escarbot. Imidlertid fjerner det ikke ændringerne, når jeg forsøger at bruge gendannelsesfunktionen (forhåndsvisning). Er der en anden, evt. en administrator, der kan gendanne? --Brams 20. okt 2007, 20:25 (CEST)

Det skulle være ordnet nu. "Fidusen" er at kigge på den gamle version af artiklen, der skal gendannes til, klikke på redigér, ignorere advarslen og derefter gemme den gamle version. --Heelgrasper 20. okt 2007, 20:29 (CEST)