Diskussion:Athene

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grækenland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grækenland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grækenland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Fjernelse af skabelon:Stub[rediger kildetekst]

Jeg vil høre, om der er nogen, som har indvendinger imod, at jeg fjerner skabelonen:Stub i bunden af artiklen?

Min argumentation er følgende: Artiklen startede ud som et ret kort tekst og en opfordring om at udbygge den, hvilket er præcis den udfordring, som jeg har forsøgt at tage op, og artiklen er mange gange forlænget i forhold til den oprindelige tekst. Dermed er ikke nødvendigvis sagt, at den ikke kan forbedres eller forlænges, men jeg mener dog, at den er vokset fra at være en stub. Jeg tillader mig at stille en tidsfrist på en uge, hvor alle er velkomne til at komme med kommentare, og ellers vil jeg slette skabelonen pr. 13/10 2023. Maatamun (diskussion) 5. okt. 2023, 23:42 (CEST)[svar]

ingen indvendinger herfra. Artiklen er klart over stub-niveau. --Pugilist (diskussion) 5. okt. 2023, 23:47 (CEST)[svar]