Diskussion:Barcelona

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
OL Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt OL, et forsøg på at koordinere oprettelsen af OL-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Cykling Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Cykling, et forsøg på at koordinere oprettelsen af cyklingrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Spanien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Spanien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Spanienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Den danske Wikipedia synes at vakle mellem Catalonien og Katalonien.

Sebastjan 21 sep. 2004 kl. 16:00 (CEST)

Måske går det som i sin tid med Kanada?--Troels Nybo 21. sep 2004 kl. 16:12 (CEST)
Ifølge Retskrivningsordbogen er Catalonien den korrekte form. Det tilhørende tillægsord er catalonsk eller catalansk. Sproget i Catalonien kan dog kun hedde catalansk. Byrial 21. sep 2004 kl. 18:25 (CEST)

En noget tam artikel.[redigér wikikode]

Når man tænker på, hvad der er skrevet om Riga og Lodz. Er der virkelig ikke mere at berette om Barcelona? Dramaticus 28. feb 2009, 10:25 (CET)

Der er da masser mere at berette. Kan du berette noget, så skriv det endelig! --Pugilist 28. feb 2009, 10:27 (CET)