Diskussion:Blacklist og whitelist

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Filosofi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Filosofi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af filosofi-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


At udtrykkende blacklist og whitelist er udtryk for en anglificering, er selvom det givetvis er korrekt, en holdning som ikke bør findes i wikipedia. (skrev Pli (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis det er korrekt og kan kildebelægges, er der som sådan ikke noget problem - påstandens troværdighed vil naturligvis afhænge af den benyttede kilde. I den nuværende situation understøttes påstanden primært af at den kan synes rimelig og af at den ikke har været ændret siden 2011, så der er et antal læsere, der ikke har fundet det umagen værd at rette den. --Palnatoke (diskussion) 3. jul 2014, 22:09 (CEST)