Diskussion:Boldklubben Frem

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Forkert 'Martin Jørgensen'-henvisning[rediger kildetekst]

Under "Nuværende trup" henvises til en forkert Martin Jørgensen (nemlig ham fra Fiorentina), men jeg kan ikke finde ud af at fjerne henvisningen så den rigtige Martin Jørgensen forbliver på listen over nuværende trup. Hjælp søges. Apopov 29. sep 2008, 16:45 (CEST)

Jeg har rettet linket i artiklen til Martin Jørgensen (f. 1990). Så kan der altid oprettes en artikel under det navn. --Dannebrog Spy 29. sep 2008, 16:48 (CEST)

'Boldklubben Frem' eller 'Boldklubben FREM'[rediger kildetekst]

Staves fodboldklubbens navn med store eller små bogstaver, altså "Boldklubben Frem" eller "Boldklubben FREM"? Jeg har altid gået i den tro, at det var det førstnævnte, men tager man et kik på Valby-klubbens vedtægter (arkiveret) tyder det på, at det nok snarere på det sidstnævnte (med versaler), som er det korrekte. Klubben og dets supportere benytter sig i øvrigt af begge varianter. — Froztbyte 10. okt 2011, 00:11 (CEST)