Diskussion:Borsjtj

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Polens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Polen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Polen-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
WikiProjekt Litauen Denne artikel er en del af WikiProjekt Litauen, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Litauen-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Trænger til oprydning og kilder[rediger kildetekst]

Listen over "nationale opskrifter" mangler kilder. Det er svært at vurdere, hvornår en national "variant" bare er en enkelt opskrift, som en tilfældig dansk wikipedist har samlet op i et tilfældigt østland, og hvornår der er tale om en mere udbredt forskel til "standardopskriften".

Udover de manglende kilder, er der en del af afsnittene under "varm borsjtj" som ikke indeholder noget nyt ift det der allerede står i indledningen. Kombineret med de manglende kilder - herunder til at <alle> personer fra <land> laver borsjtj med svinekød, oksekød eller hårdkogt æg - gør det værdien begrænset. Jeg laver en hård nedskæring - anre er velkomne til at genindsætte afsnittene MED KILDER. NisJørgensen (diskussion) 4. jan 2018, 22:52 (CET)