Diskussion:Brasiliens historie

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Brasilien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Brasilien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Brasilien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

staten begyndte at gøre sig bemærket som en magt i sig selv, med støtte fra den spirende industrielle sektor og gennem kontrol af de industrielle fagbevægelser

Her er det ikke ganske klart om det var staten som kontrollerede fagbevægelserne – eller omvendt. -- Sebastjan 30. juli 2005 kl. 15:00 (CEST)

Med resten af artiklen in mente kan jeg kun forstå sætningen det på den førstnævnte måde. Sætningen i den engelsksprogede artikel lyder: "[...] the state began to assert itself in the economy, drawing support from the emerging industrial sector and through control of industrial worker unions" - det er ikke meget bedre. Du er som altid velkommen til at omformulere og præcisere. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 30. jul 2005 kl. 17:16 (CEST)