Diskussion:Bruuns Galleri

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Bruun's Galleri)
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Uden overskrift[rediger kildetekst]

Sorry, kan se de selv staver det Bruun's - alle andre gør det uden apostrof. Flyttet tilbage til Bruun's. Faktisk skal det med små bogstaver "bruun's galleri", men det kan wikipedia jo ikke klare, med lille begyndelsesbogstav.--Kulu 10. maj 2005 kl. 21:21 (CEST)

Galleri med lille g kan Wikipedia nu sagtens klare.--Heelgrasper 10. maj 2005 kl. 21:24 (CEST)
Joh men ikke bruun's, som også formelt skulle være med lille - men det går vel endda. Logisk er det jo ikke med lille b og g - men sådan er det jo med nogle logotypes. --Kulu 10. maj 2005 kl. 21:52 (CEST)
Hvis du går ind på den officielle hjemmeside, så står der flere steder "Bruun's Galleri" med stort. Faktisk står der "Bruun's Galleri" tre gange på forsiden. Det er kun i logoet, at det er skrevet med lille, så derfor vil jeg mene titlen "Bruun's Galleri" er korrekt til at beskrive stedet. --Maitch 10. maj 2005 kl. 22:40 (CEST)
Ja det har du ret i. De har ikke helt fat i det med navnet. De skriver fx også et sted M.P. Bruun's Gade. Så vi lader det være ved det.--Kulu 11. maj 2005 kl. 18:21 (CEST)

POV-afsnit, som jeg har fjernet fra artiklen, tilføjet af 62.107.44.87:

"Åbnede under store protester fra beboerne, da det har medført store trafikale problemer. Bygningen er det mest kedlige at se på udefra og passer ikke ind i de omkringliggende bygninger. I forbindelse til Bruun´s galleri er der bygget en rampe fra Frederiks bro. Den har skatteyderne i Århus betalt mange milioner til, den bliver benyttet af ca. 5 biler dagligt. Beboerne ønskede sig flere grønne arealer, der er sket det modsatte, da mange træer langs Halls sti nu er borte."

Kan nogen med lokalkendskab omformulere afsnittet?

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. jul 2005 kl. 09:48 (CEST)

Seneste ændring[rediger kildetekst]

Ved den seneste ændring blev et afsnit af artiklen slettet med kommentaren "løsagtige påstande slettet". Så vidt jeg kan se var alle påstandene i det pågældende afsnit fakuelt korrekte, så hvad var det for noget?--Heelgrasper 29. nov 2005 kl. 01:16 (CET)

Det er da en relevant historie, hvor meget et så stort projekt griber ind i byen - bølgerne gik højt dengang - stemmer for en gendannelse. -- vh. Nico 29. nov 2005 kl. 06:58 (CET)

Antal gæster[rediger kildetekst]

Der er ikke længere en kilde til antal "gæster". Og det står derfor ikke klart om man tæller folk med der er gået ind i bygningskomplekset for at tage toget fra Århus H. --Madglad (diskussion) 21. feb 2017, 19:27 (CET)

I det hele taget trænger artiklen til en opdatering af tal og projekter, ligesom formuleringer son i dag og for øjeblikket ikke angiver hvornår oplysningen henfører til. - Nico (diskussion) 20. jul 2017, 10:08 (CEST)