Diskussion:C-3PO

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Indhold[redigér wikikode]

"fiktiv robot"?

Der bliver lidt dobbelt over det.. altså en "fiktiv robot" i en science fiction film, jeg vil da mene at C3PO er yderst virkelig i det fiktive univers.

JesperKrogh 20. apr 2005 kl. 14:27 (CEST)

Nu findes der robotter i virkeligheden, og C3PO findes ikke her. Så det gør ham fiktiv. - Mark jensen 20. apr 2005 kl. 14:29 (CEST)
Mark, for figurerne i filmene er C-3PO ikke fiktiv. Robotten er fiktiv for dem, der ser filmen, men det er hele Star Wars-universet, hvorfor man ikke behøver at nævne det. Jeg har tilrettet artiklen lidt. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. apr 2005 kl. 15:30 (CEST)
Hmm, kan godt se det. Men tillader mig snart at blive forvirret. For et stykke tid siden undlod jeg at skrive "fiktiv" og blev 'disset' for det, og nu bliver jeg 'disset' for at gøre det. - Mark jensen 20. apr 2005 kl. 23:31 (CEST)

Erm, "gode venner med" siger den nogensinde det? ;) "Just open the door, you stupid lug!" TherasTaneel (diskussion) 24. aug 2013, 21:19 (CEST)