Diskussion:Caligula

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Italien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Italien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Italien-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Monarki Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Monarki, et forsøg på at koordinere oprettelsen af monarki-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Romerrigets vexilloid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Romerriget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Romerrigetrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg har for et par år siden læst i en bog om Europas historie, at Caligula betyder "Støvle-slikker". Jeg ved dog ikke, om det bare er en fejl fra forfatteres side, eller om der er hold i det. --R Harboe 26. sep 2011, 14:17 (CEST)

Tilbagerulning[rediger kildetekst]

@188.179.123.130 , du rullede redigering tilbage med redigeringskommentaren: (Fjerner version 10762763 af Nico ... det er jo netop meningen: at det er vanvittigt!) Så bør det uddybes, det giver ikke umiddelbar mening, .. man kan gætte på at det forholder sig sådan, men i en encyklopædi skal det være mere konkret, og helst med kilde(r). Som det står nu er det nonsens. - Nico (diskussion) 16. maj 2021, 11:14 (CEST)[svar]